Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁAŃCUSZEK

MAM PYTANIE DO INFORMATYKA

Polecane posty

Gość ŁAŃCUSZEK

totalnie nie znam się na informatyce. Zakładam taką historyjke jest pewna Zuzanna którą interesują się : Piotr, Adam, Jacek, Kuba, Stefan, Irek. Piotr "podrzuca" Zuzannie do jej komputera program szpiegowski. Zuzanna jest szpiegowana przez Piotra jednak o tym nie wie. Adamowi Zuzanna bardzo się podoba i także chce ją śledzić .... jednak jest nieśmiały dlatego woli to robić dyskretnie. A zatem czy jest możliwe by po przez podrzucenie programu szpiegowskiego Piotrowi widział swoją Zuzie ? Zuzia ma jeszcze więcej adoratorów.... Jacka, Kube , Setfana, Irka. Ale oni także są nieśmiali. Wstydzą się przyznać że chcieliby Zuzie bliżej poznać.... Dlatego wolą podrzucić program szpiegowski 3 osobie w kolejności którą jest Adam.... Czy to możliwe żeby powstał taki łańcuszek?

Gość HuszuAszur
:D ja nie mogę

Gość Postępowy rodzic
jakie te baby są głupie:o

Gość ŁAŃCUSZEK
pozornie mogło by zdawać się że pytania dzielą się na głupie i mądre. Jednak nie ma głupich pytań. Są natomiast pytania na które znamy odp, i takie na które odp nie znamy. Ja nie znam odp. na to pytanie, dlatego wiec je zadaje

Gość ŁAŃCUSZEK
nie rozumiem po ang