Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megaadołeek

Dlaczego mnie to spotyka ?

Polecane posty

Gość Megaadołeek

Jestem facetem mam 28 lat właśnie nie dawno zakończył się mój trzeci związek który trwał najkrócej z wszystkich związków bo zaledwie 1,5 roku. Po moim drugim związku powiedziałem sobie że będę bardziej ostrożny jeśli chodzi o dziewczyny i łatwo nie zaufam a jak już to najpierw upewnię się czy dziewczyna jest tego warta. No i węszyłem a moja dziewczyną z którą nie dawno się rozstałem była cudowną manipulantką i aktorką, po prostu cud nad Wisłą. Mało tego jak się okazało miała przede mną niezłe akcje i to z własnej głupoty. Dzisiaj tak siedzę w ponury środowy wieczór i rozmyślam, jakim cudem taki facet jak ja trafia na takie szmaty zdziry nic nie warte żadnej wylanej łzy ? Jestem normalny mam pasję pracuję niczego mi nie brakuje, szanuję nawet wrogów. Każdą moją dziewczynę traktowałem poważnie, nigdy niczego im nie brakowało. To jest zupełnie tak jak z dziewczynami które trafiają na damskich bokserów i tym podobnych debili którzy biją i olewają swoje dziewczyny a one ich i tak kochają na zabój. Mam tego dość, dlaczego to wszystko jest tak niesprawiedliwe ? Czy ja tak wiele wymagam ? Chcę tylko normalnej spokojnej partnerki która była by ze mną szczera i normalnie żyła. Dlaczego mnie to spotyka ja pierdolę przepraszam za wyrażenie ale ja chyba już po prostu dam sobie spokój z związkami. Po co to komu ?

Gość podobny
moze tak jak ja zawsze szukales w rynsztoku a nie w biblitece

Gość Megaadołeek
Mój mężczyzna zacząl ostatnio wspominać coraz częściej,że mialby ochotę,byśmy spróbowali,ale ja mam wielkie opory natury estetycznej przede wszystkim,poza tym w sprawach seksu jestem bardzo otwarta,próbujemy wielu rzeczy-żele,zabawki,kajdanki itp.Kolejna rzecz boję się bólu i tego,ze nie spodoba się jemu,moja koleżanka miala tak,że facet zobaczyl ją przy porodzie i od roku to ona namawia go do sexu,bo to co zobaczył obrzydziło mu ją,a tu wiecie kupa :) itp,jakoś tak mnie to bleh! brzydzi.Co o tym myślicie? Mój mężczyzna zacząl ostatnio wspominać coraz częściej,że mialby ochotę,byśmy spróbowali,ale ja mam wielkie opory natury estetycznej przede wszystkim,poza tym w sprawach seksu jestem bardzo otwarta,próbujemy wielu rzeczy-żele,zabawki,kajdanki itp.Kolejna rzecz boję się bólu i tego,ze nie spodoba się jemu,moja koleżanka miala tak,że facet zobaczyl ją przy porodzie i od roku to ona namawia go do sexu,bo to co zobaczył obrzydziło mu ją,a tu wiecie kupa :) itp,jakoś tak mnie to bleh! brzydzi.Co o tym myślicie?

Gość 54y6f
Smutne. :( Może faktycznie szukasz nie tam, gdzie trzeba? Faceci niestety często mają takie przekonanie, że jak dziewczyna jest ładna, to od razu jest też kochana, inteligentna, wartościowa i w ogóle jest wzorem cnót wszelakich. Nie popełniasz tego błędu?

Gość Megaadołeek
Nie właśnie nie, moja ostatnia dziewczyna nie była znowu jakaś super ładna a raczej przeciętna z urody, tutaj nie ma nic uroda do rzeczy tylko charakter właśnie. To wszystko jest poryte na maksa, człowiek się stara i staje na głowie i wszystko to jak krew w piach. Jest tu jakaś dziewczyna fajna ze Śląska która mnie rozumie ?

Gość Elektronic
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poszło