Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśśś23

MASAKRA!!! co ja teraz zrobie:((((((((((((

Polecane posty

Gość aguśśś23

ostatnio na konto wplynelo mi 1400zł, czasami mama podaje moje konto wiec pomyslałam ze pewnie matce ktos za cos zaplacil. ale tak wyszlo ze nie wyrobilam sie w miesiacu wiec brałam kase z tego, tu teraz wyprzedaże były to sobie coś kupiłam , tu impreza studencka i tak wyszło. teraz koniec miesiaca a matka do mnie dzwoni i mowi ze w tym miesiacu wysle mi 600zł bo przeprowadziła jakies szkolenie i wysla kase na moje konto. a ja tej kasy już prawie nie mam, musze zaplacic za czynsz, szkole jezykowa, musze za cos zyc., masakra co ja mam teraz zrobic ;/ nie moge jej powiedziec bo bedzie darla sie jak wariatka

Gość lalale
trzeba iść do pracy jeśli jesteś ładna to jako hostessa czy na promocje do supermarketu! a moja kuzynka pracuje dla agencji modelek w krakowie i studjuje dzinnie!! pomyśl ! albo kłam że jesteś chora i kasa ci potrzeban na leki, albo cię okradli jeśli jesteś dobrą aktorką?!

Gość mieszek w klonowym syropie
a u mnie w kosciele ostatnio chrzcili dzieciaczki... i jedno dziewczątko - imie pamietam jak dzis, takie klasyczne - taaak sie przy chrzcie darło :classic_cool:

Gość aguśśś23
glupia jestem :( wysyłałam już cv na takie jednorazxowe prace ale zero odpowiedzi, nie ma inwentaryzacji a jak sa to chce ksiazeczki sanepidowskie a ja jej nie mam:(

Gość HuszuAszur
ale tempa jesteś

Gość aguśśś23
zreszta pieniadze potzrebuje na już, bo mama wysle mi teraz tylko 600zł, musze opłacic pokoj, angielski i zyc jakos,

Gość mieszek w klonowym syropie
i jeszcze się pochwalę, że sam zrobiłem te wszystkie bobaski :classic_cool: wprawdzie żadna z matul nie wyraziła zgody na potrzymanie do chrztu maluszka, ale cieszę się, że chociaż mogłem usiąść w ostatnim rzędzie i popatrzeć z dumą na moje dzieła :)