Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreadlock queen

podejscie faceta - co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość dreadlock queen

w telegraficznym skrocie: jestem z facetem od 10 lat. rok temu sie zareczylismy, w sumie to podejrzewam, że to bardziej dlatego, że 'wypada' i wiedzial, ze tego chcialam.. niz z wlasnej inicjatywy.. on wyjezdza 2 razy w roku za granice do pracy. W sumie niezle na tym wychodzi pod wzgledem finansowym. mieszkamy w mieszkaniu ktore nalezy do moich rodzicow. dodam ze mieszkanie kwalifikuje sie do totalnego remontu. mamy po 26 lat. pol mojej rodziny za plecami mnie obgaduje ze mieszkam tyle czasu z - jakby nie bylo 'konkubentem'. zostalam przez to wykluczona z zycia rodzinnego w szerszym tego slowa znaczeniu. niedawno rozmawialismy o naszych planach, oczekiwaniach. stwierdzil ze od slubu czy jakiegos wlasnego kata woli zainwestowac w kupno jakiegos domu w gorach, wyremnotowaniu go i wynajmowaniu w celach wypoczynkowych ludziom. kompletnie mnie tym rozwalil. zamiast rozwazyc kupno wspolnego mieszkania, czy slubu on woli zainwestowac w jakas chate kilkaset km od naszego miasta. a slub moze poczekac jeszcze kilka lat.. ehhhhh

Gość Aldoona
Faceci nie chcą się ustatkować;) To z reguły wolne strzelce i boją się małżeństwa

Nie krytykowałabym go od razu, niektórzy już tak mają, że jak widzą cel to nie patrzą na boki. Po prostu z nim porozmawiaj. Zwłaszcza, że taka inwestycja może nie wypalić. Nie wiem jak stoją ceny domów i remontów, ale myślę, że długo by się nie zwróciło. Po prostu powiedz mu, że trzeba mieć priorytety, najpierw uporządkować swoje życie, potem ewentualnie zastanowić się nad sensem inwestycji.

Gość wredniucha10
na pewno jej posłucha!

jak nie posłucha to będzie wiedziała na czym stoi, więc i tak lepiej na tym wyjdzie.

Mężczyźni chcą się żenić. Są gotowi bardzo szybko się oświadczyć i stanąć na ślubnym kobiercu. Ale tylko jeżeli spotkają odpowiednią kobietę. A napisz mi po co on ma się z Tobą ożenić? I tak żyjecie jak małżeństwo więc po co on ma podpisywać papierki? Jak mu tak dobrze. Ma wszystko i jednocześnie zero zobowiązań.