Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza 25

Dziwne nie? Wypowiedz się;)

Polecane posty

Gość iza 25

witam, nie wiem gdzie i do kogo mam się zwrócić dlatego liczę na wasze podpowiedzi... Chodzi o mojego faceta...mamy bardzo udane życie erotyczne, jednak jest coś co mnie niepokoi...otórz budzi się on w nocy i zaczyna grę wstępną, namiętnie mnie całuje i zaczyna rozbierać...chce poprostu ze mną współżyć...niby wszystko fajnie(nie mówię , że mi to przeszkadza) ale to trochę dziwne...oczywiście jak mu powiem, że nie to NIE i dalej szybko zasypia...na drugi dzień niczego nie pamięta... Zawsze myślałam, że może mu się śni jakaś "inna" i to poprostu sen erotyczny, ale nie...bo czasem pytam go wprost : z kim uprawiasz teraz sex? odpowiada ze ze swoją dziewczyną Izką...nawet kazałam mu kiedyś podać moją datę urodzin i podał bezbłędnie...oczywiście nic nie pamiętał na drugi dzień...przyznam , że trochę się martwię... Powiedziałam o tym siostrze...to się śmiała i powiedziała, ze mam fajnie i powinnam się cieszyć... A ja naprawdę się martwię... Bardzo proszę o poważne komentarze...

Gość mimimimmm
no z toba uprawia sex)

Gość iza 25
no nie narzekam, ale czego nic nie pamięta... przecież chyba wie co robi...

Gość iza 25
no i po co się podszywasz? śmieszy Cię to?!

Gość Zgłoś do usunięcia 1234
Dzięki temu zawsze jesteś dobrze wyruchana.

Gość iza 25
myślałam, że znajdę tu normalne osoby do pogadania...cóż...

Gość iza 25
dziękuję za odpowiedź, przepraszam za tą osobę która się podszywa... czy powinnam coś z nim zrobić? czy to jest normalne...

Gość iza 25
dzięki... pomyślę nad tym jeszcze;) oczywiście nie narzekam, ale wolę wiedzieć co jest grane;)

Gość wesoły ziutek
Ta, a potem taki chłopak wyjedzie z pracy na imprezę integracyjną, a tam TEŻ SIĘ CZASEM ŚPI!!!

Gość lolllllolllll
Czy temat załolony na podstawie sprawy gwaltu przez jakiegos Brytyjskiego aktora 15 latki? tamten tez sie tlumaczyl ze rucha spiac:p i nie moze za siebie odpowiadac.