Gość ranchhho Napisano Luty 27, 2013 Wydaje mi się czy nie ma tu jeszcze tematu o Ranczu? Oglądaliście, będziecie oglądać 7 sezon? Już w niedzielę pierwszy odcinek nowej serii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka741 Napisano Luty 27, 2013 To mój ulubiony serial :). Oglądałam wszystkie serie i czekam na serię 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ochendrju Napisano Luty 28, 2013 Mój ulubiony serial :) Czekam z niecierpliwością na niedzielę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ukryta prawda 0 Napisano Luty 28, 2013 Ja też czekam na to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy 0 Napisano Luty 28, 2013 nowe odcinki nie droruwnają tym starszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka741 Napisano Luty 28, 2013 faktycznie, najlepsze były jakieś 3 pierwsze serie. Ale tak to już jest, zazwyczaj następne są już słabsze. Mimo wszystko i tak lubię ten serial :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy 0 Napisano Luty 28, 2013 Tak jest taki swojski klimat bez ą ę i innych sztuczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Luty 28, 2013 Również czekam. Wasze ulubione postacie? Ja lubię w sumie wszystkich, najbardziej to Solejukową, Lucy, Kusego, Ławeczkę, Lodzię, Doktora i Doktorową (biedny pantoflarz :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy 0 Napisano Luty 28, 2013 Lodzia, Michałowa i Wójtowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka741 Napisano Luty 28, 2013 najbardziej lubię Solejukową, te jej teksty i poruszanie się- super. Żak to świetna aktorka. Ja jak widzę, że ona się pojawia w tym serialu to zaczynam się śmiać. Lubię też Hadziuków, Pietrka, wójta i wójtową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Luty 28, 2013 O właśnie, jak ja mogłam zapomnieć o MICHAŁOWEJ, toż to się nie godzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka741 Napisano Luty 28, 2013 fakt, Michałowa z tymi swoimi fochami i wścibskością jest równie fajna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mgr. Napisano Marzec 1, 2013 najlepsze bylo towarzystwo z ławeczki. teraz ich scenki są coraz rzadsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Marzec 3, 2013 Podbijam, to już dzisiaj. Będziecie oglądać :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Marzec 3, 2013 Odcinek podobał mi się, Michałowa, Ławeczka na tarasie i Polska Partia Uczciwości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm... nie bałdzo Napisano Marzec 5, 2013 A widziałyście, jaki z wójtowej się lachon zrobił? Schudła, biuścik jak był, tak jest, fryz nowy..... bardzo fajna kobitka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka741 Napisano Marzec 5, 2013 tak, wójtowa wyładniała :) Nie podoba mi się ten wątek z tą fanką Kusego, irytuje mnie ta babka. Michałowa jak zwykle fantastyczna :) Lubię też Pietrka i Jolę, zabawnie razem wyglądają. A gdzie się podział Stasiek z Wioletką? Czekałam na wątek z nimi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też Monika nie podoba Napisano Marzec 5, 2013 mi się taka plastikowa to chyba niedobra aktorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmmartwionaa o Kasie Napisano Marzec 5, 2013 michałowa jest irytująca :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Marzec 5, 2013 To znaczy, że pani Lipińska doskonale gra swoją rolę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Marzec 10, 2013 Dzisiejszy odcinek jak dla mnie całkiem ok, chociaż jednak szału nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goaa Napisano Marzec 11, 2013 Michałowa troche przesadza, czyli scenarzyści piszą niewiarygodne dialogi dla niej. Aż takie humory gdyby miała to proboszcz zwolnił by ja z pracy. Trzeba zdawać sobie sprawe że zbyt daleko posunięte sytuacje niby komiczne sa nie do przyjęcia, bo nikt w to nie uwierzy. Tak samo jest z blondyną która przebywa u Kusego i Lucy. Troche przesadzają z jej zachowaniem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Marzec 11, 2013 Oglądam :) to jedyny serial, który lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goaa Napisano Marzec 11, 2013 ale to nie jest tak że tylko krytykuję, uwielbiam Ranczo,oglądam wszystkie odcinki, nawet powtórki. tylko czasami coś im sie nie bardzo uda, No, trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lars Ulrich* 0 Napisano Marzec 12, 2013 Fajny serial :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysieeekk Napisano Marzec 12, 2013 Ranczo Sezon 7 online: http://serialelove.pl/online/ranczo/ Ranczo Sezon 7 Odcinek 3 online: http://serialelove.pl/ranczo/ranczo-sezon-7-odcinek-3-81/ Lucy musi oddelegować wójtową albo Lodzię na kurs do Brukseli. Żadna nie chce jechać, ale tylko jedna z nich jest na tyle sprytna, by uniknąć wyjazdu. Michałowa uważa, że cudowne ozdrowienie księdza wiąże się z planami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emjakem Napisano Marzec 14, 2013 Z tego co czytałam, następny odcinek zapowiada się bardzo ciekawie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krista26.5 0 Napisano Marzec 23, 2013 Ranczo to genialny serial komediowy pokazujący w dowcipny sposób nasz kraj, ludzi w nim żyjących i polityczna rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilogramow a nie kilogram Napisano Marzec 25, 2013 Mnie tylko denerwuje,ze w polskich serialach a zwlaszcza w RANCZO ciaglew wszyscy pija alkohol-alno wino albbo koniak itd.To jest juz zenujace! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdziska Napisano Marzec 25, 2013 Ranczo Sezon 7 Odcinek 5 online: http://serialelove.pl/ranczo/ranczo-sezon-7-odcinek-5-83/ Lucy dowiaduje się, że Monika kupiła test ciążowy w miejscowej aptece. Dodatkowo agentka wpada na pomysł pozowania Kusemu nago. Czerepach zaczyna żałować pochopnego wysłania Lodzi do Brukseli, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach