Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka jedna napastowana smsami

Mam dość tego chłopaka!

Polecane posty

Gość taka jedna napastowana smsami

Od pół roku znam pewnego chłopaka. Znamy się długie lata z widzenia. Pracuje w sklepie. Pół roku temu spędziliśmy dwa popołudnia ze sobą, w sensie spaceru. Takiego zwykłego, koleżeńskiego. Było to połączone z kupnem u niego rzeczy tzw. spod lady, czyli taniej. Od tamtej pory ów chłopak bombarduje mnie telefonami, są to raczej smsy. Niekiedy częściej wysyła, a innym razem rzadziej. Mam wrażenie, że czeka żebym wtedy ja do niego wydzwaniała czy wypisywała smsy. Ja po prostu nie rozumiem tego chłopaka, niewiem czego on ode mnie chce. Nie mam już ochoty kupować od niego coś spod lady. Niekiedy robi wizje wspólnego wybrania się na jakiś spacer, ale ja juz nie mam ochoty z nim iść się przejść. Podejrzewam, że ma dziewczynę, a może dziewczyny, choć zapewniał mnie że nie ma, ja go nawet o to nie pytałam, sam powiedział. Nie potrafię mu powiedzieć żeby mnie zostawił w spokoju. Kiedyś tak mu napisałam w smsie, to się trzy miesiące nie odzywał aż w końcu znowu zaczął mnie napastować. Ja jestem kulturalna to odpisuję miło po koleżeńsku. Mam go po prostu dość! Najchętniej wywaliłabym ten telefon żeby do mnie już nie pisał i nie dzwonił (on bardzo rzadko, chyba szkoda mu na impulsy). Mam dość tych jego smsow codzień. Obawiam się, że jeśli wygarnęłabym mu że nie chcę go znać to mógłby się zemścić, bo mieszkamy na sąsiednich osiedlach. Co ja mam zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować