Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupykochamzakupy

która torebka na wiosne

Polecane posty

Gość zakupykochamzakupy

Którą torebkę wybrać ? Nie wiem ,którą wybrać,koleżanki w pracy kupowały w tym sklepie i sobie chwalą,czyli o sklep nie pytam tylko kuferek David Jonesa czy Castelkę pikowaną?Idzie wiosna więc chciałabym aby aby pasowała w sezonie wiosennym.Błagam pomóżcie .... :) http://dusiashop.pl/torebki/da(...)-szczegoly.html http://dusiashop.pl/torebki/ca(...)-szczegoly.html

ja wybrałabym kuferek :)pikowane to kojarzy mi się z zimą a tu wiosna idzie..........

kuferek jest prześliczny ,fajne torebki w tym sklepie. Ja już jeden kuferek mam tylko czarny i nie Davida Jonesa ale tak - jak najbardziej na wiosnę idealny :)

Gość luizakupuje
zdecydowanie kuferek, niska cena, widziałam już ten kuferek u mnie w sklepiku na rynku i kosztował 135 zł SZOK A ja szukam kurtki na wiosnę ktoś poradzi coś? - kolorystyka lubię ,beż,czerwień, i zieleń?Znacie jakieś ciekawe sklepy internetowe z kurtkami?

Gość dosyc zimy mam już
a ja już kupiłam właśnie ten kuferek w kolorze rudym.Jest rewelacyjny i tak naprawdę to pasuje i na wiosnę i na zimę. A co do ceny to faktycznie niedrogo,bo widziałam na allegro za 120 zł i za 110 zł oczywiście plus wysyłka.

Gość zakupykochamzakupy
wielkie dzięki za posty już się zdecydowałam i kupiłam ten kuferek 2 godziny temu:) Nie wiem czy wy też tak macie,ale ja uwielbiam,przekładać rzeczy z torebki do torebki. Pozdrawiam

Gość ilonaaa_88
kuferek zdecydowanie :)