Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aorec znik

moja znajoma powiedziała,ze najgorsi typem ludzi sa alkoholicy

Polecane posty

Gość aorec znik

a sama pochodzi z idealnej mieszczanskiej rodziny,gdzie mamusia ja rozpieszczała nikt nie pił,było wszystko idealne jak w amerykanskim filmie,a wysmiewa sie z ludzi,ktorzy pija,a jak ktos pije to czesto nie bez powodu,jak mogła nazwac alkohlikow smieciami... zero szacunku do ludzi..zero pokory

Gość i co z teWo
ktos mnie obserwuje kiedy piję i to jeste jak survival

Gość i co z teWo
co ja zrobiłem!

Gość i co z teWo
rozdałem 1 milion złotych!?

Gość pijok nad pijoki
Jasne! najlepiej wszystkich alkoholików odstrzelić. Wogóle najlepiej pozbyć się wszelkiego robactwa biorąc za przykład zwierzęta, które naturalnie usuwają ze swojego "społeczeństwa" chore okazy. Ludzie! Obudźcie się . nie można wszystkich mierzyć jedną miarą. jeśli ktoś ma złe doświadczenia niech się wypowiada ale niech nie ocenia wszystkich pod jedną kreską. Alkoholizm jest chorobą, można ją leczyć i żyć normalnie! Znam to z autopsji i nikt mi nie powie, że nie warto leczyć uzależnionych. Nie trzebabyć alkoholikiem żeby zdradzić partnera , czy przetupać majątek....

Gość nienawidzę alkoholików:(
Pochodzę z rodziny w której dawano nam piękne wzorce.Alkohol byl, ale z okazji jakiś spotkań.Moi rodzice ostrzegali mojego męża.Ojciec nie wypytywał go ale stwierdził,że jeśli lubi alkohol,to go "zjem",wykończę. Do dziś nie wiem,skąd wzięła sie u mnie taka nienawiść do wódy. Gdybym nosiła broń i napotkała pijaka,zabiłabym jak szczura. Uważam,ze alkoholik to czlowiek wyzuty ze wstydu,ambicji i honoru.Rodzina żyje w szambie.Dużo mówią,ale nic z tego nie wynika.Chwalą się,swoje chlanie zwalaja na bliskich,kłamią w zywe oczy.Okradaja rodziny.Często są to kurwiarze.W miejscach publicznych kompromitują się.Z domu robia syf,nikogo nie szanują.Dla mnie to margines na własne zyczenie.

Gość i co z teWo
czy ja z byka spadłem?!

Gość pijok nad pijoki
do nienawisc do wódy a ty kobieto popracuj nad soba,bo masz w sobie duzo nienawisci,smie twierdzic,ze uwazasz sie za lepsza od innych,zarozumiała z ciebie i mało rozumna kobieta,troche tolerancji i zrozumienia dla ludzi,ps.jestes pusta,a z pustego to nawet salomon alkoholu nie naleje

Gość pijok nad pijoki
zreszta jak trzeba byc głupim,zeby nienawidzisz wszystkich??kazdy człowiek jest inny i ma inne powody picia,uspokoj sie babe,polecam joge i medytacje

tak,czuję się dobrze z tego powodu,że nie wywodzę sie z rodziny patologicznej,nie mam ciągot do alkoholu a na co stać pijaka/alkoholika -wiem doskonale,odwiedziłam wiele takich domow,przerazili mnie do końca moich dni, kiedy jesteśmy chorzy,to leczymy się,natomiast rzadko ktory alkoholik podda sie leczeniu trzeba mieć silną wolę,dotrzymywać słowa i stawić czoła i wyjśc na czlowieka,godnego zaufania a nie na degenerata/kę

pijoku,napisałam wyrażnie kogo nienawidzę,już czytać nie umiesz?

Gość życie w oparach
pijok nad pijoki do nienawisc do wódy a ty kobieto popracuj nad soba,bo masz w sobie duzo nienawisci,smie twierdzic,ze uwazasz sie za lepsza od innych,zarozumiała z ciebie i mało rozumna kobieta,troche tolerancji i zrozumienia dla ludzi,ps.jestes pusta,a z pustego to nawet salomon alkoholu nie naleje tak tylko moze napisac pusty pijok,bo czyz pijok to rozumna osoba? oczywiscie ze nie,bo gdyby byla to nie chlalaby,proste jak drut jestes juz w ciągu?

Gość freefeferf
do życie w oparach "tak tylko moze napisac pusty pijok,bo czyz pijok to rozumna osoba? oczywiscie ze nie,bo gdyby byla to nie chlalaby,proste jak drut jestes juz w ciągu?" Pijak nie pije bo jest NIEROZUMNY,TYLKO UZALEZNIIONY I MUSI!! A ZACZYNA SIE PIC CZESTO Z B.TRUDNYCH POWODOW TAKICH LĘK,NIE WIESZ CO TO LĘK,BO WYCHOWAŁAS SIE W DOBRYM DOMU I SIE CIESZ,ALE TROCHE ZROZUMIENIA DLA INNYCH ,NIECIERPIE TEGO TYPU EGOISTOW