Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka232333333

Dziwne zachowanie ,, wujka" ... Podrywał mnie czy to był tylko miły gest?

Polecane posty

Gość Izka232333333

Ocencie obiektywnie ta sytuacje.moja rodzona ciotka ma drugiego męża.Więc nie jestem z nim spokrewniona. On ma ponad 50 lat ,a ja 25. rzadko mamy ze soba kontakty tzn ja z ciotka i wujkiem ,ale w ostatnia sobote zaprosili mnie do siebie. Wujek zawsze był sympatyczny ,ale był dla mnie aseksualny i też nie mogłam sobie wyobrazic żeby mnie podrywał choć wiedziałam ,że mnie lubi. Siedzielismy na kanapie i jak ciocia wyszła do kuchni zaczął mnie głaskać po policzku . Troche sie zdziwiłam ,ale pomyślalam ,z eto może taki miły gest i sie usmiechnelam . A potem on połozyl swoja reke obok mojej na kanapie i ... zaczał gładzic niesmiało moja dłon. jak zaraz przyszła ciotka to przestał... Speszyło mnie to jego zachowanie... Jak myslicie , chcial być poprostu mily czy o co mu chodziło?

Gość Cizia22
Kryzys wieku średniego. "moja rodzona ciotka ma drugiego męża.Więc nie jestem z nim spokrewniona" - zabrzmiało to tak, jakbyś z pierwszym mężem była spokrewniona :O Jaka to różnica, który jest mąż

Gość Izka232333333
masz racje to nie roznica ,ale chodziło mi bardziej o to ,że nie był to moj wujek od dziecka , dopiero jest nim od jakiś 7 lat

Gość Pravvik_23
Widać od ciamkania kutasów pomieszało Ci sie e głowie jeżeli bierzesz taki miny gest za próbę gwałtu :-O

Gość Izka232333333
kryzys wieku sredniego.. czyli chcesz przez to powiedzieć ,ze jednak podrywal? Nie raz tak właśnie np gladząc mnie o plecach czy trzymajac za reke faceci mnie probowali podrywać ,ale oni byli w moim wieku albo po 30-stce ,ale on? Masakra jakas :O

Gość Izka232333333
nie no robe gwaltu bez przesady ,ale jakos dało mi to do myslenia

Gość lidia lidia
wiec uwarzaj na niego bo gdyby nie mial nic na sumieniu te same gesty zrobil by przy citce to jesy moje zdanie

Gość lidia lidia
przepraszam za blendy bo cosi mi tam nie wybilo i som blendy pozdrawiam

Gość tez bym odebrała to
jako ''podryw''czy cokolwiek to mialo by to raczej nie zwyczajny,sympatyczny gest