Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabypunkt

rozstanie.. bez powodu, nagle dlaczego?

Polecane posty

Gość slabypunkt

ostatnio dziewczyna mi powiedziala ze czuje pustke, rozsterke w sobie. nie wie co jej jest, ze ma jakis problem, ze ma zle humory. bardzo latwo traciła humor, ale mimo to potwarzala mi ze mnie kocha i zebym z nia byl zawsze i mimo wszystko ja kochał, i na prawde mnóstwó takich rzeczy i ze mnie nie zostawi, bo po swoim byłym bardzo to przezyła i duzo plakała, nawet schudła przez to bo nie jadła nic prawie.. i nagle z dnia na dzien gdzie mowila mi ze jest WSPANIALE, tak samo na gadu / fbl i w ogóle, ze się układa, dzien pozniej brak humoru. chciała juz zerwac bo chciala mi oddac wszystkie rzeczy ktore jej podarowalem, ale odmowilem potem mnie przepraszala za to, ze mnie bardzo kocha i tego nie zaluje jedynie w zyciu i nie chciala tego tak powiedziec, z rana bylo juz wporzadku ale po południu powiedziala ze czuje pustke, rozsterke.. brak uczucia? i ze nie bedzie juz ze mna, i mówi ze przeszlosci juz nie ma, nas juz nie ma.. :( odczulem szook, wszystko bylo tak nagle wspaniale i nagle takie cos, jest młoda i ma problemy ze sobą jak to nastolatka ale mowila mi kiedys abym jej pomogl ogarnac te problemy razem z nia i bedzie dobrze, i ze mnie nie zostawi gdy ja mowielm ze i tak pewnie mnie zostawi to wybuchała zazwyczaj wielkim placzem i przytulala od razu, ze nie chce mnie stracic, zebym jej obiecal ze bede zawsze i bede zawsze ja kochal mimo wszystko, i tak poczynilem.. nic nie zrobilem i zerwala ze mna bo czuje PUSTKĘ, ROZSTERKĘ nie chce dac szansy, czasu.. po prostu wszystko wyrzuca do kosza, jak mozna to uratować?

Gość nijak nie mozna uratowac,
ona sie zakochala w innym, pewnie zajetym- stad wahania nastroju. potem udalo sie jej go zdobyc i ciebie rzucila. zajmij sie soba, ona cie nie chce.

Gość slabypunkt
problem w tym ze .. jestem pewien ze nie ma innego dlatego wszystkiego tego nie rozumiem.. nie ukrywala tego ze ze mna jest, cieszylo ją to, chwalila sie tym ze ma mnie! i nie ma innego.. zostawila mnie, dla .. nikogo?

Gość nijak nie mozna uratowac,
ma innego, nie znasz kobiet, ja jestem kobieta i wiem, co kryje sie za konkretnymi zachowaniami. na 99,99% ma innego