Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY CHUDA KOBIETA MOZE

CZY CHUDA KOBIETA MOZE BYC SEKSOWNA?

Polecane posty

Gość CZY CHUDA KOBIETA MOZE

taka ktora wazy zaledwie 52kg na 168cm wzrostu. ma male piersi roz male C Bardzo szczuple nozki.i mala pupe.czy dla faceta kobieta z takim cialem moze byc atrakcyjna podczas seksu?

Gość Redaktur Naczelny
No jasne :)

Gość Daria\
To nie chuda, tylko, normalna. Chuda to np. 160 cm i 43 kg. Odp. Może być atrakcyjna podczas seksu P.S. Dla faceta podczas seksu są atrakcyjne wszystkie kobiety P.S.2 " Może być potwór, byle miał otwór" :classic_cool:

Gość bix dix ae
a to male C nie jest przypadkiem raczej B czy nawet A? nie ma czegos takiego jak male czy duze A, B czy C, jest po prostu A, B czy C itd.

Gość bix dix ae
zreszta podczas sexu liczy sie tylko cipa, ew. otwor gebowy czy analny, tylko na tym sie samczyki skupiaja

Gość uaxxau
Chuda to być była jakbyś miał pow 170 cm do tej wagi lub poniżej 50 kg do tego wzrostu. Teraz jesteś zwyczajna , chyba chudej kobiety nie widziałaś

Gość gość
Normalna kobieta to wymiary 96/60/96 i na 165 jakies 58-60 kg Wszystko co kolo 90 i mniej w cyckach i tyłach mozna przyrównać do 12-letniego chłopca

Gość gość022
Ja mam 168 i ważę ok 52 kg, a nawet szczupła nie jestem,a co dopiero chuda, własnie próbuje zrzucić parę kg.

Gość gość
Nie bo nie ma w niej nic co mogloby podniecic Ale faceci wiaza sie z takimi bo ktos do rodzenia gotowania jest potrzebny a ze nie wp*****la to jest tania w utrzymaniu Do sexu bedzie miał d**eczki na boku w gazetkach i p****lach