Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta1998

zakochałam się w nauczycielcee

Polecane posty

Gość marta1998

Cześć. Ostatnio zmieniłam szkołe... I jest taka nauczycielka z histori która jest ogólnie chamsko-żartobliwa ale generalnie bardzo miła . I ja w niej coś zauważyłam , że jest poprostu ...cudowna. Nie marze o niczym innym jak tylko o tym by ją przytulić i nigdy nie puścić. Wiem o niej tyle że nie ma męża , dzieci , mieszka sama jest strarsza o 27 lat i dałabym wszystko żeby sie z nią przyjaźnić. Ostatnio u niej na lekcji zemdlałam i zabrało mnie nieprzytomną pogotowie i ona się podobno bardzo przejęła i błagam pomóżcie mi myśle o niej dzień i noc i pragnę aby mnie przytuliła i powiedziała że wszystko będzie dobrze... Co mam zrobić żeby ją do siebie przekonać ???

Gość nastka 17
Moze to bedzie troche nietaktowne ale chce sie upewnic zeby wiedziec jak pozniej ci odpowiedziec. Czy ty iestes homo?

Gość marta1998
No taak. Odkryłam to dopiero niedawno

Gość zołzencja
co sie z wami dzieje dzieci ze taki procent jest wsrod was homoseksualnych i biseksualnych. dzis dwie gówniary ktore moglyby byc moimi dziecmi omal mnie nie zjadly oczami. okropne czasy

Gość nastka 17
A nie sadzisz ze to tylko zauroczenie?

Gość marta1998
w sumie to sama nie wiem bo nigdy nie byłam zakochana ale ja tą panią na serio lubię i najbardziej bym chciała żeby ona mnie przytuliła ogólnie z byciem homo sprawa jest otwarta ale to co czuję do tej pani to tak chęć no gdyby ona by mnie polubiła to cały świat mógłby nie istnieć nie wiem może to nie jest homoseksualizm??/

Gość nastka 17
A powiedz mi jak sie ukladaja twoje relacje z mama?

Gość hgjk
Przejdzie Ci to. :) Nie mów jej nic, bo z tego mogą wyniknąć kłopoty. Takie zauroczenie nauczycielem/nauczycielką zdarza się wielu nastolatkom, lepiej nie próbować nic z tym robić.

Gość marta 1998
Mam ogromna ochote zeby mnie przytulala ... jestem b.ciekawa czy ona lubie lizanie odbyt bo bardzo bym chciala to z nia zrobic. Co o tym myslicie?

Gość marta1998
no nie za bardzo ogólnie to często sie kłóce z rodzicami . nie tylko z mamą

Gość nastka 17
Moim zdaniem poprostu chcesz byc kochana. I tylko moze to jest bledne stwierdzenie a na tyle co piszesz to taka jest moja odpowiedz

Gość nastka 17
Jestes obrzydliwa .. fuj

Gość błąd w sztuce lekarskiej
rodzice przytulają tylko kasę, zamiast własne dzieci i takie sa skutki

Gość błąd w sztuce lekarskiej
nastka, nie widzisz że to podszyw?

Gość marta1998
yyy to z odbytem to nie ja a poza tym to do tej osoby : nie łądnie jest wpisywać czyjś pseudonim i pisać za tego kogoś ...

Gość hgjk
Jejku, przecież co druga dziewczyna ma taką fazę, że podoba jej się jakiś nauczyciel. Autorka pisze, że jest lesbijką, więc w jej przypadku analogicznie w grę wchodzi zauroczenie nauczycielką.

Gość ot.co.
W wieku 14 lat już takie rzeczy o sobie wiesz? Nawet jeszcze dorastać mała na dobre nie zaczęłaś

Gość zołzencja
''''''''rodzice przytulają tylko kasę, zamiast własne dzieci i takie sa skutki'''''' okładnie. ludzie zrobili sie coraz bardziej obojetni na czulosci w rodzinie

Gość marta1998
może fektycznie jestem za młoda żeby nazywać się lesbijką i może faktycznie jest to pragnienie czułości której rodzice mi nie dają w sumie nigdy nie wiedziałam jak to jest kochać rodziców . może to jest to ?

Gość marta1998
Piszcie a ja zaraz wracam .... ide walnac kupsko:-)

Gość nastka 17
Prosze sie nie podszywac podncudze niki. Przez to ze masz klopoty z rodzicami szukasz osoby ktora cie zaakceptuje i pokocha hez wzgledu na wszystko

Gość marta1998
tylko co niby mam zrobić żeby uzupełnić ten brak miłości ? ;(

Gość marta1998
Może gdyby zajął się mną jakiś emerytowany fizol, może wtedy nabrałabym kobiecych cech. Co myślcie? Jeszcze stoją u mnie lalki a mi sie juz chce...Help!

Gość hgjk
Czyli każdy kto zakochuje się w wieku 14-15 lat ma problemy emocjonalne?

Gość marta1998
Dobra zaluzmy ze wcale nie jestem homo bo jestem za malo doswiadczona w tych sprawach i ze poprostu nogdy nie znalam milosci rodzicielskiej. Jednak to nie zmienia faktu ze potrzebuje tej milosci i co chwile powraca do mnie to pragnienie zeby mnie ta pani przytulila i powiedziala ze wszystko bedzie ok . Nie chce zeby zrobila to moja mama .