Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa kokarda

jestem w ciazy. jestem taka szczesliwa i jednoczesnie boje sie...

Polecane posty

Gość kolorowa kokarda

staralismy sie 4 miesiące.dzis zrobilam test i nie moglam uwierzyc 2 kreski. przeszlam juz ciaze pozamaciczną, poronienie w 6 tyg. tak wiec jak tylko zobaczylam wynik zadzwonilam do mojego lekarza.mialam szczescie ze pacjentka zrezygnowala i 2 godz po tescie bylam juz u gina. lekarz potwiedzil pecherzyk ciążowy o sr 4,5 mm :-) w macicy. za 2 tyg kolejne usg zeby uslyszec serduszko.jestem szczesliwa ale to taki szalony dzień :-) przez to co przeszlam jednak caly czas sie martwie czy tym razem bedzie dobrze....

Gość kolorowa kokarda
dodam ze to dopiero 4 tydzien ciąży :-)

Gość hbytuhjtrj
Musisz być dobrej myśli, że teraz wszystko skończy sie szczęśliwie :)

Gość Karoooola20
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będziesz miała ślicznego bobaska :) życzę Ci tego z całego serca :)

Gość rgrrtrt
Trzeba myslec pozytywnie!! Ja drugą ciąże poroniłam, a obecna ciąża zaczęła się z problemami - krwiak, plamienia i pobyt w szpitalu. Dzis jestem w 35 tc i odliczam dni do porodu:) Powodzenia ci życzę :)

Gość aha123456
Musisz być dobrej mysli. To polowa sukcesu, a wiec głowa do gory, wszystko będzie ok:)

Gość kolorowa kokarda
dzieki :-) jestem dobrej mysli, ale kazda kobieta w mojej sytuacji by sie martwila. przynajmniej ciaza pozamaciczna wykluczona :-)

Gość kolorowa kokarda
gabimama Gratuluję :-) masz jakies objawy? staraliscie sie czy niespodzianka?

Gość Juratka
Serdecznie Ci gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy. Super!

Gość kolorowa kokarda
dzięki dziewczyny :-) nie moge uwierzyć ,że się udało :-)

Staraliśmy sie i udało sie za pierwszym razem! Nie mam objawów jeszcze troszkę mnie brzuch boli i w pachwinach! A ty?

Staraliśmy sie i udało sie za pierwszym razem! Nie mam objawów jeszcze troszkę mnie brzuch boli i w pachwinach! A ty?

gratuluję! a możesz napisać dokładniej w którym tyg. jesteś i kiedy testowałas? ja jestem 10 dni po owu i czekam na testowanie, za 4 dni powinnam mieć @.

Gość kolorowa kokarda
testowałam dziś z wielkosci pęcherzyka wynika ze to dopiero 4 tydzień :-) jutro jest termin mojej miesiączki :-) ja nie mam żadnych objawów. tak jak zawsze tydzien przed @ dostałam bóli piersi . woda sie zatrzymała. nie bolał mnie brzuch jak na okres i nadal nie boli :-) dlatego zaczęłam coś podejrzewać bo zawsze czułam bóle już przed... zaraz po bólu piersi.

Gość kolorowa kokarda
:-)

Gość kolorowa kokarda
boli mnie czasami brzuch tak jak bym miala zaraz dostac okres. bardzo delikatnie i nie uciążliwie. ale kiedy mam te bóle lecę szybko do łazienki zobaczyc czy nie krwawie.troche przesadzam nawet wypad na łyżwy odwołałam,przestałam ćwiczyć bo boje sie, że poronie.czy wy też tak macie?