Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka kradujka

CRISTIANO RONALDO

Polecane posty

Gość milenka kradujka

Mam problem ... strasznie kręci mnie C. Ronaldo.. ciagle ogladam filmiki z nim , onanizuje sie przy jego zdjeciach. Jest taki przystojny!!!!!!!!!!!!!!! ogldam z nim wszystkie mecze, jak strzeli bramke to piszcze. kocham go i chce sie z nim bzykac dzien i noc! chce go poznac!!! :(

Gość asvbvcxz
poważnie czy prowo?

Gość milenka kradujka
jest dla mnie starsznie męski, zadbany! ideał faceta ja chce takiego!!! :( a ten jego uśmiech!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość milenka kradujka
poważnie, przysięgam! ja już sobie nie daje rady coagle o nim mysle, a mam 23 lata :(

Gość FastFucker66
Możesz najwyżej se z palca strzelić myśląc o jego nażelowanych włoskach :classic_cool:

Gość milenka kradujka
ja tez uwielbiam real... czasami marze zeby wszyscy mnie naraz zerżnęli:( boże :( ale ronaldo to już po prostu kosmos. nie z tej zemi!!!!

Gość milenka kradujka
patrzcie na to!!! jak pięknie śpiewa

Widać że tylko wygląd sie liczy nawet nie wiesz co on ma w gaciach a już chcesz sie bzykać??:p

Gość milenka kradujka
kocham go! :(

Gość asvbvcxz
moja babcia stwierdziła, że taki myłek z niego, nawet nie wiem co to znaczy, a mnie się nie podoba, ma jakieś takie tępe (?) spojrzenie

Gość milenka kradujka
kiedys czytalam wywiad (bo ciagle szukam czegos na jego temat) to wypowiadala sie jego dawna kochanka, że w łóżku on prawie nic nie robi, że to kolo niego trzeba skakać , i mowiila że widziala wiele penisow już ale jego to pobił wszystkie, mowila ze takiego ogromnego 1 raz widziala, ze jest naprawde wielki...

Gość milenka kradujka
http://www.youtube.com/watch?v=n-EXPEiFW8s on jest przecudoooooowny... ten jego uśmiech, oczy... i do tego widać po zachowaniu, po tym co robi dla spoleczenstwa, biednych dzieci że ten chłopak ma kawał dobrego serca... i nie tylko serca... mniam :D

Gość milenka kradujka
Vera co jest w nim oblesnego? wytlumacz mi? bo naprawde nie rozumiem osob ktore tak twierdza... wg mnie ma WSZYSTKO IDEALNE!!! wiec jak to jest, co w nim oblesnego??

Gość milenka kradujka
ciagle ogladam z nim filmiki... dzis znow bede sie masturbowac myslac o nim... fanka realu ogladalas mecz z barca?? ale ich ośmieszyli :) a BOSKI CRISTIANO 2 brameczki :) no i nasz kochany VARANE jedną ;)

milenka-nie wyświetlił mi się Twój drugi post, więc odpiszę drugi raz :) Oczywiście, że oglądałam :) Miałam nadzieję, że Cristiano zaliczy hat-tricka, ale może następnym razem się uda. Co do Varane-zapowiada się z niego świetny piłkarz, jeżeli w wieku 19lat umie pokonać Barcę.

Gość milenka kradujka
no tez mialam nadzieje, na hattricka :) a varane drugi mecz z barceloną i drugi gol - pięknie :D uwielbiam cały real, chłopaki nie z tej ziemi :))) Teraz w sobote nastepne Gran derbi z tymi cieniasami :) a we wtorek jeszzce jak pokonaja Manchaster to już calkiem zrobie sobie mily wieczorek z Ronaldo w mojej wyobrazni :D

Gość mnie Cristiano podnieca
bardziej niż Messi z brudnymi włosami

Gość milenka kradujka
Hala Madrid! :D Hala Ronaldo :D

Gość milenka kradujka
Dokladnie! nie wiem za co ta pchła dostała 4 złotą piłkę ... :/