Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka kradujka

CRISTIANO RONALDO

Polecane posty

Gość znawca madytu
Bendziemy misżami krajó i wygramy ligem mistżóf :D Rzaden patałah z Barcelomy nam nie podskoczy :D Tyh z Menchesteru też wymiećem z boizka :D

Gość milenka kradujka
hahahah dobre :D ale zgadzam się w 100 % :D dobrze mówisz, polać Ci :D

Oprócz krzywego ryja, wredna pchła wcale nie ma idealnego charakterku, jak uważają kibice. Po pierwszym meczu półfinału Copa del Rey urządził Alvaro Arbeloi(przy jego żonie i córce) awanturę. Nie wiem jak można go lubić i za nim szaleć. Pewnie dlatego, że w przeciwieństwie do Ronaldo jest zaniedbany i brzydki, więc nie ma powodu do zazdrości.

Gość znawca madytu
Farsiaże pszepiertolom grande muczacze :D Zdobędziem potrujnom koronę, lessi bedzie walił konia pod nasze wpisy :D

Gość Hala Madrid Hala
Cristiano jest gorący ;)

Gość znawca madytu
Alba jeszcze wonha trawe na swoim ólóbionym mniejscu :D W parteże :D On lubi tam być :D Jest bardzo podńecony kedy on lerzy :D

Gość milenka kradujka
haha Fanka, tez czytalam o tym :) Puyol pewnie jeszcze w szpitalu siedzi polamany :D jak się rozkraczył na murawie tak go Di Maria w ciula zrobił hahah :D

Hahaha :D Rozbawiły mnie Wasze komentarze ;) Po Puyola to powinni wezwać straż pożarną. Podobno był kiedyś taki przypadek, gdy dziewczyna robiła szpagat, nie mogła wstać i zadzwoniono po straż :D Z kolei Alba chyba pobije Busqutsa w aktorstwie :)

Gość milenka kradujka
wlasnie sobie przypomnialam ze ta "pchla" w kazdy dzien pcha tego dupka cr4 w dupe i w buzie, tak jak i jego byla Irine w anusa ze az ja odbyt boli. VeB

Gość milenka kradujka
ty jestes podszym dziwko, barca rzadzi real ciagnie lache

Gość milenka kradujka
ale ja wiem swoje

Gość milenka kradujka
podszyw!!! kto by lubil tych cieniasow ktorzy na wlasnym stadionie odstawili błazenade? :D

Nie zamierzam z Tobą dalej dyskutować, bo jeżeli jesteś podszywem, to nie ma sensu. Jeżeli jednak nie jesteś, tylko przez cały temat żartowałaś sobie z Realu, udając fankę Ronaldo, to tym bardziej nie mam o czym z kimś takim rozmawiać.

Gość milenka kradujka
to podszyw!!!!! :(

Gość milenka kradujka
nikt normalny nie lubi tych śmieci z Barcy, to logiczne :D a szczegolnie tej pchły, 'pana złotej pilki', ktoryego na boisku nie widac :D

Gość milenka kradujka
haha nabralam was naprawde jestem za Barca suki, chce sie pieprzyc z Messim i lizac mu jaja w pozycji 69 jak na prawdziwa dziwke przystalo, tak jak ty fanko realu jestes glupia szmata ssajaca komu popadnie nawet panu Bogdanowi z Gniazdowa

Gość milenka kradujka
on się już zgubił od meczu z Milanem, gdzie Szmarcelona jak zwykle dostała w dupę 2:0 haha :D i widać jeszcze sie nie odnalazł :) no ale ta pchła może się łatwo 'zaszyć' w koncu to taki karzel z tłustymi wlosami i na dodatek arogancki pewny siebie cham. Nie to co Ronaldo z wielkim sercem (i ponoć kutasem) :)

Gość adrenalina.
Przeciez on wyglada i zachowuje sie jak pedalicho!!!!!!!!!!!!

Gość milenka kradujka
real to cioty nie lubie tych chuji jestes szmata jedyna w swoim rodzaju dziwki ciagnij pale az ci sie Messi na ryj spusci szmato popierdolona takich jak ty to tylko na stos czarownice kurwa kurwa do chuja kocham ssac tak samo jak ty ale ja abdou razackowi traore a nie...//

Gość milenka kradujka
ten podszyw, fanka barcy to serio jakas pojebana...