Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandiiiiii

niesprecyzowane uczucia

Polecane posty

Gość Sandiiiiii

witam, chciałabym zapytać was o zdanie. Mianowicie: przez dwa lata spotykałam się z chłopakiem, planował on już nawet zamieszkać ze mną, lecz przez cały ten czas nie dawała mu spokoju jego była. Narzucała mu się, ja nie jestem taka jak ona, wolę raczej udawać obojętną, ale stanowczą. Więc kiedy dowiedziałam się, że nadal się z nią spotyka dawałam mu jasno do zrozumienia, że mi się to nie podoba. Wtedy właśnie, kiedy ewidentnie dałam mu kosza usunął mnie ze znajomych na facebooku, co wydało mi się śmieszne. Po miesiącu dowiedziałam się, że są razem. mamy wielu wspólnych znajomych więc wiem, że ona nadal zasypuje go cukrem, a on z tego co wiem miewa wahania nastroju i dość często łapie "doły". Myślicie, że jeszcze możemy to naprawić? Myślicie, że może za mną tęsknić?

Gość wdedewd
Co ty chcesz naprawiać facet wybrał była oszukiwał cię, zachował się jak dzieciak a ty chcesz coś naprawiać???

Gość Sandiiiiii
bardzo chciałabym, aby wrócił i żałował tego co zrobił. chciałabym wtedy z pełną satysfakcją mu odmówić, bo nie ukrywam że strasznie mnie zranił. Zastanawiam się, czy to możliwe? oraz z czego wynika właśnie to usunięcie z facebooka itd? przecież to dziecinne. oboje mamy po 25 lat i nie jestem w stanie tego pojąć

bardzo chciałabym, aby wrócił i żałował tego co zrobił. chciałabym wtedy z pełną satysfakcją mu odmówić, bo nie ukrywam że strasznie mnie zranił. 000 No niestety, zycie to nie jest koncert zyczen. A twoj sposob myslenia jest bardzo dziecinny. Zostaw go w spokoju. Trzeba miec wlasna dume!!! Moze sam jeszcze kiedys przyjdzie, wtedy bedziesz mogla zdecydowac co dalej.