Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka060110

proszę o rade..

Polecane posty

Gość Patka060110

Witam, mam pewnien problem.. a raczej duzy problem.. jestesmy razem 3 lata, mieszkamy razem 5 miesiecy.. od 3 tygodni psuje sie między Nami.. jestem za bardzo zazdrosna.. i przez to zerwał ze mną.. kazał mi się wyprowadzić i powiedział, że jesli ja tego nie zrobię to on wyprowadzi się do kolegi.. wydaje mi się ,że to wszystko przez jego kolegę.. nie ma dziewczyny, zostawiła go i teraz namówił mojego chłopaka żeby ze mną zerwał.. zawsze gdy wychodził do pracy, całował mnie i wychodził.. w srode rano zrobił to samo pomimo tego ,że bylismy pokłóceni.. a gdy wrócił do domu to spytał mi się kiedy się wyprowadze.. a ja wtedy spytałam dlaczego pocałowal mnie gdy wychodził.. odpowiedzial ,że z przyzwyczajenia.. a gdy z nim rozmawiałam powiedział ,że jemu też nie jest łatwo.. nie wiem co mam robić ;( teraz nie odbiera ode mnie telefonów, a jak odbierze to mówi, że nie jestesmy razem i mam do niego nie dzwonić.. dzis nie wrócił na noc do domu.. ;( ja nie moge spać i ciągle płacze.. co mam zrobić ?! ;( błagam, pomóżcie..

Gość 89blot
Jezeli chcesz go odzyskac to musisz uniesc sie honorem i przestac do niego wydzwaniac , jezeli mozesz to wyprowadz sie lub popros jego zeby to zrobil . Daj jemu zatesknic za toba , niech poczuje brak ciebie , przestan plakac , raczej zadbaj o siebie , zajmnij sie czyms co lubisz robic tak zeby o nim nie myslec .

Gość Patka060110
Problem w tym ,że nie mam gdzie się wyprowadzić.. Spróbuję do niego nie wydzwaniać ,ale będzie ciężko :( jak ja mam w ogóle się zachowywać żeby go odzyskać ? :(

Gość 89blot
W takim ukladzie popros jego zeby sie wyprowadzil do kolegi tak jak Ci wczesniej powiedzial . Jezeli on Cie naprawde kocha , to sam przemysli co zrobil i utrata ciebie powinna go zabolec i zmobilizowac do dzialania . Przede wszystkim nie mozesz mu sie narzucac , daj mu zatesknic za toba . Mezczyzni szanuja mocne , pewne siebie kobiety , trudne do zdobycia , pamietaj , ze kazdy facet lubi zdobywac i pozwol mu na to , absolutnie nie pros go o powrot , on sam musi dojrzec do tej decyzji .

Gość hgggff
No przeciez gdzies musialas mieszkac 5 mies wczesniej

Gość hug grand
a niech się wyprowadza miej swoją godność.....nie ma co beczeć widocznie tez miał ciebie dość może musi odpocząć od ciebie??????????

Gość Patka060110
Mieszkałam z mamą ,ale wróciła do Polski... postaram się być silna.. chociaż nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć, jeszcze parę dni temu mówił ,że mnie kocha.. a wczoraj powiedział ,że mnie kochał.. przecież nie da się odkochać ot tak ?! :(

Chyba ten twoj facet cos kreci. Rano tak, po poludniu juz calkiem inaczej. Mnie to bardziej wyglada na jakies nowe zauroczenie u niego. Na czym polegala ta twoja zazdrosc? Moze ty go jedynie usprawiedliwiasz?

Gość Patka060110
Tego się najbardziej obawiam.. :( żeby nie było tak jak w moich czarnych scenariuszach.. ale to niemożliwe.. we wtorek po południu planowalismy kupić nowe auto.. nawet sam kazał mi jakiegos poszukac.. a w srode w nocy przyszedł do domu, położył się do łóżka, powiedział 'dobranoc' a na drugi dzień usłyszałam tylko ' ostatni raz ze mną spałas ' ;( moja zazdrosc wszystko niszczy, ale obiecałam mu, że się poprawię.. że bedę inna..