Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia@pomocy

kuchnia gazowa

Polecane posty

Gość kasia@pomocy

Mam problem:) Otóż zepsuła mi sie kuchnia gazowa.Naturalnie wezwałam fachowca a nawet dwóch ba trzech... Pierwszy powiedział że nic sie nie dzieje i on nie czuje gazu mimo że zapach gazu był w całym mieszkaniu,drugi natomiast przyszedł już ze specjalistycznym sprzętem no i wykrył że gaz ulatnia się ze wszystkich czterech palników,powiedział ze no cóż kuchnia swoje lata ma(4lata) no i siada ale wystarczy cos tam nasmarować i jeszcze trochę podziała ale on sie tym nie zajmuje i dał numer do kolejnego fachowca. Przybyły pan stwierdził ze nie opłaca sie tego nasmarować bo za miesiac znowu sie popsuje no i że kuchnia stara to trzeba kupić nową. Jaka stara? 4 lata ma. Czy jest tu może ktoś kto sie na tym zna i powie mi czy naprawdę lepiej kupić nową?

Gość kasia@pomocy
niestety,same stare pryki;)

Gość kasia@pomocy
widze że niestety nikt mi nie pomoże Nie to nie

Gość Ty o pomoc prosisz, a tu
nawet nie potrafia przeczytać ze zrozumieniem:O Przecież to nie ona uważa, że kuchnia jest stara tylko 'fachowcy':O Ja bym szukała kogos dalej. Pewnie naprawa jest na tyle drobna, ze im sie nie chce robić:O Wpisywałaś w google model kuchenki i problem lub diagnozę?