Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkshuilashd

kolejna ciąża na kafe i leki:)

Polecane posty

Gość kkshuilashd

mam infekcje pochwy wczoraj lekarz przepisal mi leki a jak je wykupiłam zaczełam sie zastanawiac czy nie jestem w ciazy.. A one są przeciwskazane w ciąży test robilam wczoraj 24 dc i nic nie wyszlo. Co myślicie brac te leki czy sie wstrzymac???

Gość upupup151515
up

Gość julita28
Witaj. Jezeli uwazasz,ze mozesz byc w ciazy to sie wstrzymaj z tymi lekami. Poczekaj do terminu @. Planujesz dziecko?

Gość kkshuilashd
nie do konca planuje ale 15 lat nie mam i tragedii nie bedzie... no i jakby sie okazalo ze wpadlam to nie chcialabym sie denerwowac 9 mc co sie urodzi po tych lekach

Gość kkshuilashd
"co" w sensie że dziecko z jakimi wadami genetycznymi, bo nie oszukujmy się kocha się każde dziecko ale nieuleczalnie chore dziecko to zmarnowane całe życie i tego dziecka i rodziców

Gość aha123456
autorko moze idz do apteki io zapytaj się czy jest jakis zamiennik tego leku, taki ktory mozna brac w ciąży

Gość kkshuilashd
zapytam ale coś mi sie wydaje że tego typu leki beda przeciwskazane a zostana jedynie jakies slabe co i tak nic nie dadza czekam 3 dni dostane okres albo zrobie jeszcze test, i jak bedzie negatyw to wtedy zaczne brac, 3 dni mnie nie zabiją. A w dniu miesiączki te testy są chyba dosyć pewne, nie???