Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka10

in vitro

Polecane posty

Gość warszawianka10
gertrudamala: To nie jest miłość, gdy on należy do Kogoś Innego.

Gość gertrudamala
Przecież sama napisałaś, że nie można do kogoś należeć. On nie jest przedmiotem

Gość herrr
Przecież będę kochała swoje dziecko, Bóg będzie kochał mnie. Pytanie tylko, czy ksiądz ochrzci mi dziecko?

Gość herrr
Autorko gdzie jesteś?

Gość warszawianka10
Bóg nie traktuje kapłana jako przedmiotu. On, będąc pełnoletnim i świadomym swojej decyzji, ślubował Mu wierność. Pytanie, gdzie w in vitro miłość już na samym starcie, gdzie ludzie powołują życie do istnienia z egozimu-bo im się należy? herrr, chcesz ochrzcić dziecko a nie ufasz Bogu?

Gość warszawianka guzik
wiesz na temat in vitro, całej procedury i tego, jak bardzo chce się mieć dziecko nie dla chęci posiadania, a dla niego samego, więc przestań chrzanić farmazony, bo to co piszesz, to bełkot nawiedzonego mohera i tyle w tym temacie i przestań wypowiadać się w kwestii, która kompletnie cię nie dotyczy

Gość warszawianka10
A, skąd możesz wiedzieć, że to potencjalne dziecko tak bardzo chce powstać z próbówki? Wiesz jedynie, że Ty go chcesz.

Gość warszawianka10
Trudno niektórych przekonać. Ja wiem, że Bóg Jest Miłością, Życiem, że Jest Dobry i powołuje życie, gdy chce, w najlepszym momencie. Że robi to, co jest najlepsze dla każdego człowieka. Że lepiej powierzyć się Jemu niż próbówce!

Gość oijoiinj
jknh

Gość oijoiinj
warszawianka ciekawe co bys mowila jakbys sama z probowki byla, a moze jestes i z prawda nie mozesz sie pogodzic !!!

Gość warszawianka guzik
wariatko, przed naturalnym poczęciem też nikt nie pyta dziecka, czy chce się pojawić na świecie czy nie, więc przestań się wtrynieać w nie swoje sprawy!!!

Gość do glupiej i zadufanej warszaw
ja jestem z probowki i jestem wdzieczna moim rodzicom za to ze starali sie na wszystkie sposoby by miec dziecko czyli mnie i sa najwspanialszymi rodzicami na swiecie, moj brat i siostra tez sa z probowek i co wszyscy jestesmy szczesliwi

Gość autorko co ty
pie**olisz na temat ivf jak nie masz zadnego pojecia na ten temat ? o jakies ty sztusznosci piszesz? dziecko powstaje z plemnika i jejeczka ivf pomaga w tym alby komórka jajowa zostala zaplodniona bo naturalnie sie nie nie da a wogle kim ty jestes ze sie wypowiadasz na ten temat? BOGIEM? czy kim?

Gość warszawianka10
Nie jestem Bogiem. Niektórzy ludzie chyba faktycznie czekają, żeby Bóg wyszedł z Tabernakulum i powiedział: Nie produkujcie dzieci! A Bóg czeka aż uwierzymy Mu na Słowo. Raz w Księdze Rodzaju powiedział, by nie zrywać owoców z drzewa życia. On nim rządzi. A to znaczy, że tak jest dla cżłowieka najlepiej. Gdyby było inaczej, Bóg postąpiłby inaczej.

Gość autorko co ty
nie powtarzaj sie bo nadajesz jak zacieta plyta:O nie masz zadnych argumentow i taka jestem prawda!!!!!!

Gość warszawianka10
A, jakich argumentów oczekujesz?

Gość i nie przeszkadza Ci
konkretnych, dlaczego według ciebie in vitro jest złe, a nie pitolenia o bzdurach i drzewie życia

Gość myslisz ze te kobiety
ktore podchodza do IVF nagle nie podejda bo ty tak chcesz? smieszna jestes:D HAHAHAH

Gość warszawianka10
Biblia to właśnie konkret. To jest nieludzka metoda. Dziecko to człowiek i tak powinien być traktowany a nie produkowany.

Gość warszawianka10
Dziś niektórzy mają poprzewracane w głowach, sercach i sumieniach... Jedni chcą seksu bez życia, inni życia bez seksu.

powiem ci tak: udaj się pilnie do psychiatry, to może jeszcze ci pomoże, choć szanse widzę marne

Gość warszawianka10
Bóg powołuje życie wtedy, kiedy chce, czyli wtedy, kiedy jest to najlepsze. Człowiek, podchodząc do in vitro, chce zdominować Samego Boga a to jest bezsensu, bo Bóg wie lepiej, kiedy wzbudzić życie, żeby było to najlepszym rozwiązaniem.

amen

Gość warszawianka10
Wiecie, mnie czasami też trudno jest zaufać Bogu. Może nie w kwestii in vitro, ale w innych, które mnie dotyczą. Wiem jednak, że Bóg ma dla każdego z nas Najlepszy Plan.