Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZMARTWIONA ;(

czy to zniwelowac

Polecane posty

Gość ZMARTWIONA ;(

po odcchudzeniu mam na brzuchu taka zwisajaca skore i pomarszczona czym najlepiej to smarowac znacie jakies kremy dobre i czy to sa rozstepy czy co innego? prosze o rady

Gość ZMARTWIONA ;(
czym & mialo byc w temacie

Gość tertisia
moze przytyj w brzuchu z powrotem to ci sie skora naciagnie i bedzie to lepiej wygladac

Gość tertisia
jest jakas dieta na to ale nie wiem czy to prawda moze ktos ci cos doradzi jeszcze

Gość ZMARTWIONA ;(
napiszcie cos załamałam sie :(

Gość zleuie
pozostają ćwiczenia na brzuch, hula hop, oraz codzienne smarowanie kremem ujędrniającym.

Gość zleuie
plus, przy kąpieli masaż rękawicą lub szorstką gąbką

Gość zmartwiona;(
dziekuje slicznie sprubuje

Gość klara1982
a ile schudłaś? byłaś zawsze większa czy po prostu przytyłaś i się odchudzałaś? a może po ciąży ten brzuch? Na luźną skórę na brzuchu nie pomoże dieta bo zakładam że już schudłaś i ustabilizowałaś wagę. Jedynie ćwiczenia systematyczne kilka razy w tygodniu mogą pomóc ale to też nie jest pewne jak skóra ma rozstępy i duży luz. Rękawica, peelingi kawowe warto spróbować ale też regularnie i czekać na efekty.

na zwisającą skórę na brzuchu: sposób mojej mamy: codziennie rano i wieczorem używa kremu na rozstępy, wciera go najpierw w skórę a potem leży i masuje brzuch , uciska, miętosi czy jak to jeszcze nazwać. ja zaczęłam parę razy, ale zapominam, albo mi się nie chce, ale jak sobie przypomnę to robię to z godzinę, ból jest przy tym, bo trzeba to uciskać między palcami, wałkować dosłownie. moja mam schudła z około 90 kilo do 60 i ma płaski brzuch i nawet cm zwisającej skóry, więc twierdzę ze to pomaga, ale trzeba być systematycznym.. ja na przykład mam znowu dużą nadwagę, i nawet fakt że naocznie widzę rezultaty takiego masażu brzucha, to jakoś ciężko mi jest poświęcić godzinę na taki masaż. drugi sposób: operacja plastyczna.... kosztona ale skutek od razu widoczny... ale kogo na to stać?..... :(

Gość ZMARTWIONA ;(
ja wazylam 62 kg wzrost 170 ale w wyniku stresu schudłam na 56 nagle . w ciagu 3 tygodni i wczoraj to zauwazyłam własnie , napisalam z epo odchudzaniu ale to nie bylo celowe odchudzanie