Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vsdfsdfsd

Czemu kobiety/dziewczyny na portalach randkowych mniej atakcyjne są nachalne?

Polecane posty

Gość vsdfsdfsd

Te grube, brzydkie jak się do nich napisze waidomośc to one atakuja potem pombarduja wiadomosciami a te ladne ciezko tam poderwac, wieksza konkurencja czy co? Znacie sie?

Gość Irulana85
Niekoniecznie ładne ciężko poderwać.Czasami to kwestia szczęścia; wystarczy trafić w odpowiedni moment żeby dziewczyna się zainteresowała. A i atrakcyjna dziewczyna może pierwsza do Ciebie napisać.Bylebyś miał profil choć trochę z przymrużeniem oka ;) Cierpliwości :)

Gość vsdfsdfsd
może masz racje a powiedz mi jaki profil pociąga kobiety możesz dac jakis przyklad :D?

Gość Irulana85
Hmmm Przede wszystkim żadnych mądrych sentencji w stylu "carpe diem" ani cytatów z Paolo Coelho :D Nie pisz, że jesteś samotny, że szukasz bratniej duszy, no chyba że zależy Ci na darmowym psychologu ;) Nie ściemniaj z zainteresowaniami, muszą być trochę bliżej niż dalej prawdy. Dodaj coś zabawnego, jakąś wadę, zauważ,że prawie nikt nie wymienia swoich wad. No i na zdjęciu masz mieć wypisane na czole " jestem pewny siebie" :) To by zainteresowało mnie, nie wiem czy inne panie również :D

Gość vsdfsdfsd
A jak zagadywac kobiety ? Jaka taktyke wybrac? bzdurne jak masz na imie co powiesz nie działa jak je zainteresowac?

Gość MalinowoTruskawkowa
sa zdesperowane i niechciane, ale to wszystko zalezy od gustu dla ciebie moze byc ladna dla innego nie sam fakt ze ktos zaklada konto na portalu randkowym to juz jakis znak ze ciezko mu znalesc partnera wiec jesli dziewczyna jest ladna i madra to chyba nie ma z tym problemu chociaz roznie sie zycie uklada jesli zaczniesz zagadywac tak jak wiekszosc facetow to cie nie zauwazy

Gość Irulana85
Tak naprawdę to to jest najmniej istotne. Dziewczyna zanim napisze przejrzy Twój profil. Możesz napisać np "Cześć, Twój profil jest prawie tak samo atrakcyjny jak mój. Jeżeli się nie zgadzasz to napisz ;)" Wiesz, to taki przykład z d**y ;) ale o to kaman

Gość dofhet
"Te grube, brzydkie jak się do nich napisze waidomośc to one atakuja potem pombarduja wiadomosciami" xxx Bo są zdesperowane i jak już ktoś się do nich odezwie to robią wszystko, by tego kogoś zatrzymać.

Gość vsdfsdfsd
A na portalu zauważyłem że jest dużo ładnych tylko one wolniej odpisuja i wgl pelno facetow do nich sle wiadomosci. Chcialbym sie od nich odróżnic;d spróbuje dziekiza rady