Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasiaaa

jak poderwać żonatego?Zbywa mnie czy walczy z chęcią bycia wiernym mężem i tatą?

Polecane posty

Gość qasiaaa

Drogie Panie :)! Sprawa wygląda następująco. Pożądam... bo nie można tego nazwać inaczej żonatego faceta. Marzy mi się seks z nim.... gdyby był romans byłoby idealnie! Jest BOSKI. Ma 27 lat, żonę i 2 letniego syna, pracujemy razem. Żona ładna ale jest z nią już 7 lat , 4 lata są małżeństwem ile można z jedną... Wydaje mi się, że chciałby :P Niedawno była impreza firmowa ale był z żoną, weszłam za nim do męskiej toalety... on był w środku a ja poprawiałam sobie pończochy na zewnątrz, wyszedł i aż zamarł, zapytał czy nic mi się nie pomyliło. Puściłam mu oko a on się speszył.... :) Umył ręce i wyszedł, do niczego nie doszło. Wczoraj napisałam jak leci, co robi czy nie wyszlibyśmy dziś wieczorem na piwo, weekend się zaczyna a on, że idzie z żoną na kolację i ma się bronić pod koniec marca (robi doktorat z ekonomii) a jeszcze dużo ma do zrobienia więc teraz tylko praca może jak będzie miał więcej czasu po tym ciężkim miesiącu... nie wiem czy mnie zbywa czy walczy z chęcią bycia wiernym.... :) Najchętniej wysłałabym mu swoje nagie zdjęcie z podpisem CZEKAM ale jak ona to zobaczy będzie miazga :/

Gość qasiaaa
dlaczego mam go zostawić skoro mi się podoba???

Gość bzbzbzbzyk
bz

Gość qasiaaa
potrzebuję rad jak go poderwać może jest tutaj ktoś doświadczony w tym temacie....???:)

Gość lbgdzxdghj
.ljuivgf

Gość qasiaaa
Jest żonaty... Obrączka + 100 pkt sexaphealu :)

Gość mama.przedszkolaczka
romansem narazasz sie na wpierd... od zony albo kogos z jej lub jego rodziny poza tym czy to warte jest zachodu ? dostaniesz latke latwej panny ktorej nie stac na wolnego faceta

Gość myśl;icie że to prowo???
do mojego męża też się dowalała taka suka wszystko możliwe.... odwal się od tego gościa

Gość Do Zochy-Zocha
poderwać to ty możesz dupę z krzesła

Gość Pijąca popołudniową kawę
Tylko że wolnych przystojniaków jak na lekarstwo. Czy to prowo czy nie prowo to jednak takich przypadków jest pełno zresztą teraz kobiety sypiają z facetami swoich przyjaciółek a jak w dodatku przystojniejszy od partnera...

Gość Pijąca popołudniową kawę
Poza tym drodzy forumowicze sex dla sportu to nie kurestwo!

jesli nie chcesz nas prowokowac tylko , to modl sie , by zona nie okazala sie taka furiatka , jak moja znajoma :-P Na takiej jednej pindzie , dostawiajacej sie do jej meza , w samym centrum miasta, dorwala ja i z wyzwiskami polamala parasol, na niej .Okladala ja , jak dywan trzepaczka i wszyscy wokol jeszcze skandowali : dobrze tak lamie , dobrze.Niech nie wyciaga lap po nie swoje .I to prawda co pisze :-D Panna zmienila prace, po tej calej aferze . Takze zastanow sie, czy warto ??????

fajnie jest krótko, a potem na długo zostaje kwas ale jak się nie przekonasz na własnej dupie to nikomu na słowo nie uwierzysz :-)

Gość 456456
a ja Cię rozumiem, uważam że w miłości i na wojnie nie ma litości. A jak się kogoś pragnie to powinno się zrealizować fantazje

Gość kobiety i te ich głupie
obciągnij mu i tyle chociaz watpie by dal ci do paszczu, kocha dziecko kocha zone a ciebie ma w dupie🖐️[ pusta szmato

jak są razem 7 lat to masz szansę się wstrzelić bo to jest taki moment, w którym małżeństwa często przeżywają jakieś kryzysy, poczytaj

Gość qasiaaa
właśnie wiem...:) Myślę, że to dobry czs. Macie może akieś rady dla mnie???

Gość ddgghhjj
gfgghhjk

byłam kiedyś kochanką i nie wyszło mi to na dobre, ale musisz się sama przekonać wiesz co, musisz się trochę zdystansować nic nie rób przez chwilę jeśli jest zainteresowany nie wytrzyma faceci są prości :-) i nic nie będzie ważne ani pilne odpuść,spotykaj się z ludźmi i patrz

Gość kobiety i te ich głupie
ja mam radę w sam raz dla ciebie, po 1 weź porzadny rozbieg i pierdolnij barana w sciane :)

Gość Bąbelkowa piana
Graj w otwarte karty :) Będzie więcej adrenaliny. Powiedz, że chcesz się bzykać z nim i jego żoną w trójkącie. Jesli ona się zgodzi to nikt nie powinien ucierpieć :)