Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasiaaa

jak poderwać żonatego?Zbywa mnie czy walczy z chęcią bycia wiernym mężem i tatą?

Polecane posty

Gość jezeli jest frajerem to masz
szanse, za mną też taka pusta sucz latała, uparte i głupie to, zbywałem olewałem a to nic, :D:D:D a po ślubie jestem 8 lat, trzeba być zjebem by zdradzać 🖐️

Gość ON .
Młoda czyli dobrze zinterpretowałem Twoje zachowanie... I wczoraj to spojrzenie i dekolty, które zakładasz ostatnio... Ale jakoś nie dopuszczałem tej myśli do siebie. Sądziłem, że masz więcej klasy i rozwagi. Wiesz, że jesteś bardzo atrakcyjna. Ale to nie wszystko. Zastanów się co chcesz zrobić.

dzis uslyszalam takie cos : d -upa nie traktor , ale ciagnie ..... :-P To dla ciebie autorko powiedzonko .

Gość jezeli jest frajerem to masz
nawet do mnie do pracy przychodziła, pierniczyła głupoty by zepsuć mi małżeństwo :O żęnada 🖐️

a wierzycie, że jak jej powiecie: nie rób tego to ona sobie przemyśli i nie zrobi? i tak zrobi co będzie chciała ocena moralna wszystkiego to inna sprawa dla mnie w takim układzie pt samotna dziewczyna i facet z rodziną winny jest facet bo to on krzywdzi swoich bliskich

Gość Pijąca popołudniową kawę
W mojej miejscowości był przypadek pobicia kochanki przez żonę.Kochanka miała złamany nosek a żona sprawę w sądzie za pobicie i niestety wyrok w zawieszeniu bo złamany nos to poważne obrażenie!

Gość qasiaaa
przestańcie mnie umoralniać...

Gość cnweee
doktorat w wieku 27 lat?? w stanach może i tak, ale na pewno nie w Polsce...co za ściema

Gość tania dziweczkaa
juz jestes u niego na przedbiegach spalona, wie ze go podrywasz!!! i wie ze kazdego tak jak jego podrywasz ,wyszlas przednim na tania dziwkeee, nic wiecej,nie rob z siebie posiewiska, najpierw naucz sie podrywac,a pote, startuj do zakochanych mezow, JAK AZ MA ZONE I JA KOCHA TO NAPRAWDE NIE AMSZ SZANSY ZADNEJ; DUPPY MA W DOU POD DOSTATKIEM I NIE MUSI DO CIEBIOE PODCHODOW ROBIC;

moim zdaniem to facet decyduje czy zdradzi czy nie.Jeśli kocha żonę to nie,nawet żeby z dupą gołą latała mu przed nosem:D

Gość A DLACZEGO NIE PRACUJESZ?
może to on jej naściemiał z tym doktoratem, żeby się od niego odwaliła :P

Gość kora82
Pusta dziwko zrozum, ze istnieją jeszcze na tym swiecie pozadni faceci, ktorzy nie zdradzaja. A o takich jak TY nie mysla za dobrze (czyt nie maja szacunku). Facet, ktory zna swoja wartosc nie poleci na byle kurwe co miala juz wielu. Oni uwazaja takie jak Wy ze jestescie mega zalosne-bo sobie wolnego nie znalzla to musi brac sie za zajetego. Nikt Cie nie chce to liczysz na faceta takiego co to ma niby kryzys w malzenswtwie.

Gość dfdsfff
sorry ale ja zrobiłam doktorat w 2 lata ;) SUM kończy się w wieku 24 lat i w wieku 25 byłam panią doktor jeśli ktoś ma dobrego promotora i potencjał to nie ma problemu ;) WIEK NIE JEST WYZNACZNIKIEM. Pozdrawiam

Gość dfdsfff
sorki 26 ;)

Gość Pijąca popołudniową kawę
Facet może kochać żonę a i tak zdradzi w dodatku jak jest przystojny to 90% że zdradza.ONI MAJĄ TO WE KRWI !

Raczej nabywają w miarę wypijanego alkoholu :D:D:D:D

Gość hahahahaha tępaki :D
Znam gościa który zrobił doktorat w 4 miesiące :D Jeżeli jesteście baranami nie znaczy że kqażdy jest :p

Gość kora82
Jeszcze żałośnie go nagabujesz na spotkanie a on juz nie wie jak ma sie wykręcać. Może wymyślił ten doktorat. Wykreca się że jest zajtety bo kultura nie pozwla mu napisać żebyś lekko mowiąc spierdala i dała mu spokój. Niedługo się zacznie mieszać w zeznaniach. A może oboje z żona zbijaja z glupiej kurweki, czyli Ciebie czytając Twoje smsy.

Gość hfgnfmfnj
Ale jebnięta sucz z ciebie,napewno popeawianiem pończich go zdobędziesz?!wyobraź sobie że jego żona też pewnie nosi i na nim zapewne to wrażenia nie zrobiło,pozatym jestes głupua bo nie każdy leci na dziwki,widocznie żone kocha i go nie interesujesz,bo gdyby bylo inaczej juz dswno by taką rozkładającą nogi przed każdą przelecial

Gość qasiaaa
no to co mam zrobić żeby go zdobyć... darujcie sobie wyzwyska

Gość miakahvfddahjs
Zbywa cie... a ty jestes tak glupia kurwa, ze nawet tego nie rozumiesz.

Gość BBBRRRRRRRRRR
olej tych wszystkich tutaj mądralińskich atakuj faceta wszelkimi mozliwymi sposobami i wszędzie gdzie się da Wszak cel uświęca środki v raz się żyje więc nie przejmuj się moralistami,bo niczego ci nie dadzą ani nie wezmą vvv cos wiesz na ten temat co prawda to prawda co mozna zabrac od kurew? i co dac? co krwa ma do zaoferowania procz wszystkich otworow?

Gość znam to ;)
uu kolezanko jestes szmata Gosciu na ciebie nie leci, a ty sie narzucasz.

Jeszcze żałośnie go nagabujesz na spotkanie a on juz nie wie jak ma sie wykręcać. Może wymyślił ten doktorat. Wykreca się że jest zajtety bo kultura nie pozwla mu napisać żebyś lekko mowiąc spie**ala i dała mu spokój. Niedługo się zacznie mieszać w zeznaniach. A może oboje z żona zbijaja z glupiej k**weki, czyli Ciebie czytając Twoje smsy x przeczytaj to z dziesięć razy i zastanów się nad sobą, jaka żałosna sucz z Ciebie, naprawdę jesteś tak tępa, że nie widzisz jak on Cie spławia?

Gość ten co wie vol20
Po prostu jesteś dla niego nie atrakcyjna. Czyli albo jesteś pasztetem, albo idiotką, albo jedno i drugie (bardzo często spotykane)

Gość nie wiem czemu ktoś pisze
prowo przecież kobiety lecą na niedostępnych albo nieprzystosowanych kolesi. Kobiety lubią naprawiać bawidamków czy ruchaczy bo sądzą, że im się uda (naiwne i głupie). Tak samo na zajętych lecą bo adrenalina i EMOCJE. a jak wiadomo dla kobiety emocje to podstawa nie zależnie czy dobre czy złe. Ile to kobiet jest z damskim bokserem czy ma partnera, który zdradza są emocje kobieta kocha.