Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia144

Która z was urodziła duże dziecko, od 4kg w górę?

Polecane posty

Gość Zocha.
na następnego prosiaka zamówcie sobie dzwig na oddział

Gość Zocha.
pomyliłaś kolejność,prawidłowa 178kg i 1,55 cm

Gość Lulikapka
Masakra strach pomyśleć jak wyglądają wasze brzuchy po tak dużym dziecku :O no ale zaraz napiszecie ze brzuch jak u modelki buahahaha

Gość Zocha.
pewnie wszystkie w rozmarach 60/90/60 ale kg buhahahaaaa

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
Zocha, ja kolejności nie pomyliłam, ale pomyliłam się w stwierdzeniu, że twój mózg to sam tłuszcz, więc sprostuję: Twój płyn mózgowo-rdzeniowy swym składem biochemicznym zbliżony jest moczu :D I wszystko stało się jasne :D

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
zbliżony jest do moczu :D poprawiam :D

Gość Zocha.
zamiast książki Świat dziecka,polecam Chów trzody chlewnej

Gość ghji
brzucha jak u modelki nie mam, bo moja corka urodzila sie 2 tyg po terminie i brzuch mialam wymierzony n 46 tydzien, nie mam za to ani jednego rozstepu, 0.. ale to raczej sprawa dobrych genow, bo moja 50 letnia mama nie ma tez ani jednego i 0 cellulitu, tez nie mam cellulitu;) co do brzucha, nie jest jakis ekstremalnie wiszacy bo 4 razy w tyg chodze na cwiczenia aerobowe i w pozostale dni na silownie, ale nie jest taki twardy jak byl kiedys, poprostu skora jest teraz mieksza, ale to chyba jak u wiekszosci babek w ciazy, moze gdybym miala wyrobione miesnie brzucha przed ciaza to moze byloby teraz inaczej, ale jest ok;) pod obcisla bluzka nic nie widac, a z golym brzuchem i tak nie chodze;)

Gość aggggggggggga
mój synek ważył 4500 kg teraz ma 2 lata i jest szczypłym słodkim bobaskiem ZOCH ale ty musisz mieć kompleksy żal mi ciebie serio buhahaha

Gość Zocha.
no widzisz,zamiast iść pobiegać,wyprowadzić prosiaka na spacer,poćwiczyć choćby w domu,ale coś robić pozytecznego,to Ty siedzisz piszesz głupoty o moczu,a dupsko Ci rośnie i niebawem rozsadzi obore

Gość aggggggggggga
a ja mam rozstepy na brzuchu i wali mnie to z góry do dołu,. Grunt że mam śliczne zdrowe dziecko. Zocha to pewno w ciąże nigdy nie zajdzie bo kto by takiego tłumoka chciał .....

Gość bogini czulosci i milosci
zocha. specialnie tak pisze aby was zdenerwowac a wy sie dajecie . Jezeli tak pisze widac jaka jest inteligentna i jaka ma wiedze. to ze dziecko sie rodzi 4kg nie oznacza odrazu ze kobieta musi byc maciora. sa pary wysokie stad tez i duze dzieci. Nie dajcie sie takim kobieta jak Zocha dawac sprowokowac.

Gość Zocha.
niedbacie o siebie,zajmujecie sie plotami,to efekty są widoczne,ja się tylko dziwię kto jest na tyle zdesperowany żeby kopulowac z wami,moze inseminator was zapładnia,bo normalny chłop,wątpie

Andzia może nie uwierzysz ale jestem mamą już teraz ponad 40 letnią dwójki dzieci z wagą urodzeniową ponad 4 kg . Mój pierworodny syn miał - 6470 zaś córka rok po nim urodziła się ważąc równo 5 kg. Lekarze nie mogłi uwierzyć, zwłaszcza przy synu że jest tak duży i jednocześnie super zdrowy . Na początku było trochę problemów bo wiecznie głodny był ale po jakimś miesiącu to się wyrównało i generalnie w ciągu roku od urodzenia zrównał się wagą z innymi rówieśnikami. Przy córce lekarz prowadzący już wiedział czego może się spodziewać więc było ok. Dodam że urodziłam siłami natury oboje dzieci - pierwsze - masakra, córka to już pikuś był. Acha dla komentujących złośliwców - nigdy nie byłam gruba ani puszysta a wręcz przeciwnie - ot takie geny .Dzieci dzisiaj , są nastolatkami i chudzinkami okropnymi :)

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
@Zocha. "zamiast książki Świat dziecka,polecam Chów trzody chlewnej" >Zamiast kafeterii chciałabym polecić tobie książki jakiekolwiek, ale ty przecież czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Znasz literki i umiesz ułożyć tylko takie proste słowa jak "świnia", "chów" i z tego złożyć coś, co można byłoby na siłę uznać za zdanie, ale to nie w twoim stylu, wszakże twoje zdolności intelektualno-poznawcze jak i skład biochemiczny płynu mózgowo-rdzeniowego, nie pozwalają ci na to :)

Gość aggggggggggga
wiem zocha to pryszczaty chłoptaś...nieprawdarz?

Gość Zocha.
brawooooo!!! dla tej pani:-D chłoptaś,ale nie pryszczaty,a dziewczynom radze nie dawać się tak łatwo wkręcać:-D:-D życzę paniom miłego dnia i radości w chowie swoich pociech,pa

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
Zocha, hahaha :D chciałabyś żebym się wkręciła :D Ja uwielbiam takich trolli jak ty. A to, że nie masz zbyt wiele do powiedzenia widać ewidentnie. Gaszenie trolli kafeteryjnych to moje ulubione zajęcie, gdy mam czas posiedzieć na kafe :D Nie wiem czego mogłabym ci życzyć, wszakże tępota to cecha wrodzona i nawet najszczersze pozytywne życzenie nie sprawiłoby cudu w twoim przypadku :D

Gość zalka7777
Witam Jestem osobą przeciętnej wagi, w ciąży przybrałam 11 kilo, syna urodziłam siłami natury z wagą 4600 g. Nie popękałam i szybko doszłam do siebie. Myślę, że są kobiety, które po prostu rodzą duże dzieci. W tej chwili mój syn ma 8 lat. Jest wysoki i bardzo szczupły. Pozdrawiam

Gość gość
Zocha to osoba z kompleksami od razu to widać...

Gość gość
urodzilam syna o wadze 4kg, sama pod koniec ciazy wazylam 63kg, syn ma 3lata, byl i jest duzy w porownaniu z rowiesnikami, wazy 17,5, co do wzrostu to nie wiem, bo nie ustoi spokojnie zeby sprawdzic ;)

Gość ewa ewa
ja urodziłam dziecko 4440 naturalnie ,w ciazy przytyłam ok 10 kg ,poród był straszny miałam rozerwanie III go stopnia,dziecko wypychane naciskiem łokciami na brzuch i VE ale skończyło się na szczęście tylko moim długim dochodzeniem do siebie.Syn ma 4 lata jest na równi z rówieśnikami ,nie wyróżnia się z otoczenia wzrostem czy wagą

Gość gość
Mój synuś tyle ważył.:-)S

Gość gość
4300 kg..teraz ma 14 lat i jest chudziutki i niski jak na swoj wiek.

Gość gość
Dodam ze urodzilzm troje dzieci 2x3.750 kg i właśnie syn 4.300 kg byl drugi i zwyjatkiem bardzo malych rozstępów dołem brzucha , nie mam wiecej.