Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miecio92

Praca Bremerhaven

Polecane posty

Gość miecio92

Witajcie Zakladam ten temat. Gdyz poszukuje pracy w tym wlasnie miescie. Moze znaczie jakies dobre strony internetowe z ogloszeniami pracy. Nie znam jezyka. Zakwaterowanie nie stanowi problemu.

Gość azjatycka franca
Masz kolege w bremerhaven ? bo widze ze zakwaterowanie masz. wiec dlaczego on sie nie postara ?

Gość miecio92
Moja dziewczyna tam mieszka i jej rodzenstwo. Oni obiecali ze cos poszukaja. Ale jak to sie mowi umiesz liczyc to licz na siebie. Ja obecnie mieszkam w polsce i pracuje tutaj. I szukam tam pracy na wlasna reke.

Gość miecio92
Moze ktos zna jakies zaufane strony gdzie mozna zamiescic swoje ogloszenie o poszukiwniu pracy. Lub jakas tez dobr zaufana strone gdzie mozna poszukac pracy. Jakiej kolwiek.

Gość azjatycka franca
ale w jakim zawodzie, kim jestes z zawodu, co potrafisz ? Znasz niemioecki w prostych habe nicht habe ?

Gość miecio92
Tak wogole ukonczylem Technikum Budowy Okretow w zawodzie Technik Mechanik. Mam ukonczony kurs Ciecia gazowego metali i Szczepiania Elektrycznego Metali. Pracowalem jako operator CNC (frezer). Czyli byly to frezarki sterowane komputerowo. Przez ten czas kiedy pracowalem troche poznalem obsluge tych maszyn. Dokladnie marki Okuma. Znam takze podstawy stolarki meblowej. A z jezykiem kiepsko. Chociaz na chwile obecna ucze sie tego jezyka.

Gość miecio92
Jestem w stanie sie przyuczyc do kazdego zawodu. Chociaz wiem, ze brak jezyka stanowi dosc duzy problem.

Gość ja tez tam szukam pracy
ma moze ktos jakies namiary na porzadna firme budowlana? Szukam pracy w zawodzie murarz lub pracownik budowlany.W zawodzie przepracowalem ponad 10 lat, w tym kilka w Niemczech, na budowach kontraktowych. Jezyk niemiecki- komunikatywnie.Z wyksztalcenia jestem tech. budowlanym.

Gość miecio92
A wiec poszukalem troche w sieci. I znalazlem pewna strone poloniusz.pl. Macie jakies doswiadczenia z ta strona? Polecacie ja? Myslicie ze to dobrastrona, zeby zostawic tam swoje ogloszenie, ze poszukuje tam pracy? I czy sa tam ogloszenia pracy ktorym mozna ufac?

Gość miecio92
Prosze podajcie mi jakas dobra zaufana pewna strone. Zalerzy mi na tym, zeby znalesc tam prace.

Gość miecio92
A moze ktos chociasz podac jakas dobra agecje pracy z Trojmiasta.

Gość garnekund75
jestem od 2tygodni w Bremerhaven z rodzina.slyszalam,ze w porcie zarabiaja

Gość miecio92
Dzieki. Postaram sie wykorzystac ta informacje. A mozes cos wiecej powiedziec. Chodzi mi o to czy zatrudniaja ludzi bez jezyka.

Gość garnekund75
niestety bez jezyka to nie slyszalam.ale tu jest cholernie duzo polakow mysle,ze ktos ci pomoze.tylko wystarczy kogos poznac.Tylko uwazaj bo czasami rodak moze dolki kopac.zycze Ci powodzenia.

Gość miecio92
Dzieki za info. Wiem, ze jest tam duzo polakow i, ze trzeba uwrzac. Mam tam dziewczyne i jej rodzenstwo. Ale cos od swiat wogole nie mowia o pracy. Tak wiec szukam na wlasna reke.

Gość gość
Szukam dodatkowej pracy w tym mieście czy ktoś coś wie?

Gość gość
nie ma pracy w całym DE nie masz po co szukać ani tu przyjeżdżać !