Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aboveju

JAKA MUZE SLUCHAŁYŚCIE W CIĄŻY I CZY TERAZ WASZE DZIECI SŁUCHAJA TAKIEJ?

Polecane posty

chodzi mi czy im sie podoba np jak ktoś puszczał im jak byli w brzuchu mozarta a oni wolą disco?

Gość aha123456
ja nie zauwazylam ze jakos moja corka specjalnie reagowala na muzyke słuchaną w ciąży

słuchałam koncertu linkin parku aż mi brzuch skakał a teraz mala zasypia przy tym jak aniołek:D Więc może jest jakiś związek?

Gość ja słuchałam wesołej muzy
strachy na lachy, haydameky i moje dziewczyny tańczą przy każdej im bardziej taneczna tym lepiej,ale sa małe jeszcze:-) muzyki poważnej nie lubie i nigdy im nie puszczałam.nie wiem czy to ma związek.

Gość super laska nie mlaska
ostrego metalu, a corcia słucha puszek okruszek:D

Gość mlodamamasynka
sluchalam muzyki klasycznej, a synek kocha disco polo :)

słuchałam starej metaliki acdc guns n roses mała słucha skocznej muzy a za rockiem szaleje skacze tańczy tupie nóżka śpiewa widac że woli mocne granie

Gość bądź sobą
50/50 słuchałam relaksacyjnej, specjalnej dla noworodków (muzyka bobasa) uwielbia jedną piosenkę (pierwszy raz słyszę morze). Ale również słuchałam radia eska, mój mąż w sumie ja też pod koniec ciąży uwielbialiśmy "ona tańczy dla mnie". Jak go usypiałam, od samego początku puszczałam muzyki bobasa, nie bardzo działało. W chwili obecnej (ma miesiąc) piosenka "ona tańczy dla mnie" jest jego kołysanką :)

Gość Aska.291
Z uwagi na to na to, że ja byłam moto mamą i uwielbiałam motocross to mój młody teraz jak słyszy odgłos motocykla crossowego zasypia jak aniołek. Jeszcze jeszcze ciekawa muzyka dla stworzona specjalnie dla dzieci tzw. Muzyka dla bobasa również polecam. http://tree-house.pl/pl_PL/producer/Raimond-Lap/48