Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gossszkaa

dylemat z prezentem

Polecane posty

Gość gossszkaa

Hej, może forum nie jest do końca odpowiednie, ale widzę, że tu sporo kobiet się odzywa więc może przy okazji poradzicie mi coś. Mój mąż poszukiwał bardzo długo w internecie pewnego gadżetu. Ma taką pasję - zbieractwo ;) W końcu udało mi się znaleźć ten przedmiot - zamówiłam, dziś przyszedł. Jak go znalazłam to pomyślałam, super prezent będzie na urodziny, które mąż ma za 3 miesiące. Wiem, że się bardzo ucieszy, a ja będę miała z głowy wymyślanie prezentu. Z drugiej strony, jak dziś przyszła paczka to zaczęłam mieć wątpliwości czy ja wytrzymam tak długo z ukrywaniem prezentu ;) Chodzi o to, że bardzo bym mu chciała dać go już ot tak bez okazji, jako niespodziankę żeby poprawić mu humor. Co byście zrobiły na moim miejscu?Dać dziś czy czekać 3 miesiące?

Gość lalelilulaaa
dać dziś ;)

Gość Niecierpliwastokrotka
Ja bym nie wytrzymała :) Daj mu dziś bo jeszcze sam sobie kupi :D

Gość Wielka Środa
dać..ja też nie wytrzymałabym...albo daj z innego powodu ;) albo bez powodu...bo po prostu sprawić chcesz mu frajdę

Gość gossszkaa
Nie kupi sobie tego na bank, zamawiałam to ze Stanów bo nigdzie tego przedmiotu nie było i dodatkowo był robiony na zamówienie. Kurcze no chyba serio nie wytrzymam, też tak macie? że nie utrzymacie sekretu jeśli chodzi o sprawienie przyjemności ukochanej osobie? :)

Najlepsze sa prezenty bez okazji, z zaskoczenia, i to jeszcze trafione:) Bedzie wiedzial, ze zawsze o nim myslisz i chcesz mu zrobic przyjemnosc, a nie tylko na urodziny

Gość jsnbsanbnsas
ale masz problem