Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppragnaca wiecej kochania sie

Mam problem z mężczyzną swojego zycia:(

Polecane posty

Gość Ppragnaca wiecej kochania sie

Jestem z chlopakiem 4lata mam nie cale 20lat. Mówi mi że jestem bardzo kochana, śliczna caly czas sie na mnie patrzy i widze w jego oczach zachwyt,przy kochaniu tak samo podziwia moj tyleczek cale cialo mowi komplementy, dam o siebie bardzo a jednoczesnie stawiam na naturalność co dziennie cwicze po godzinie albo i wiecej Nie wazne. Chodzi o to ze mojemu facetowi wystarcza dwa razy w tyg:( jest wspanialy w lozku mam za kazdym razem mega orgazm najgorsze jest to ze klocimy tylko o sex

Pogadaj z nim na spokojnie i powiedz mu, że masz większe potrzeby.. Może sama przejmuj inicjatywę, albo spróbuj go kusić(wiesz, jakaś seksi sukieneczka, czy coś w czym według niego wyglądasz jeszcze lepiej niż zwykle, coś w czym Cię lubi, pocałuj go trochę po szyi, szepnij coś na uszko, a potem przerwij- rozbudzisz jego pożądanie) aż sam nie wytrzyma. Moim zdaniem szczera rozmowa jest dobra na wszystko:) Powodzenia:)

Gość jacyś faceci robią provo!
ma taki temperament, który od gadania o tym się nie zmieni, ale to nie znaczy że się nie zmieni wogóle

Gość Ppragnaca więcej kochania sie
tzn no nie mówi mi dosłownie, że jestem kochana bo nie może... ale tak radośnie szczeka i widzę zachwyt w jego oczach... no ale byłoby super gdyby nie to że ten seks tylko 2 razy w tygodniu... jak chce częściej to warczy, kuli się i chowa pod łóżko... czy to może być spowodowane tym, że Azor ma już 15 lat, więc nie jest już pierwszej młodości psem?