Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przetwarzanie danych oobowych

Ciągłe telefony i meile od naciągaczy

Polecane posty

Gość Przetwarzanie danych oobowych

Mam problem, jakiś czas temu wyrazilam zgodę w orange na przetwarzanie moich danych osobowych, no i od tego czasu atakują mnie różne telefony od firm i meile...Same suuuuper oferty. Mam tego dość. Jak to zakończyć?

Ja zrobiłam tak... Facet zadzwonił i przedstawiał swoją ofertę. Odłożyłam tel na bok i wzięłam się za umycie podłogi w przedpokoju. Jak skończyłam podeszłam po tel i akurat w tym samym momencie on skonczył nawijać. I pyta czy jestem zainteresowana. A ja na to że będe zainteresowana dopiero jak się ze mną umówi na sex. Bo dawno nie miałam mężczyzny i na sam jego głos moja cipka zrobiła się mokra. Czy przyjedzie i mnie zaspokoji ? Oczywiście nie musze mówić że facet był zakłopotany :D Powiedział że rozmowy są nagrywane i nie może tak. Ja do niego 'no szkoda...a tak fajnie bym się z tobą zabawiła. w takim razie nie jestem zainteresowana.dowidzenia' :D Potem jeszcze babka dzwoniła to również jej odpowiedziałam że będe zainteresowana jeśli się ze mną umówi bo strasznie mam ochote wylizać jej słodką cipeczke...' - ta się rozłączyła :D I wydzwanianie jak ręką odjął. Do dziś nikt nie dzwoni :D

odbierz telefon i od razu zanim zacznie ktoś mówić powiedz "zakład pogrzebowy (lub coś w tym stylu) "Autostrada do Piekła". W czym mogę pomóc?" ;)