Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet i jego przemyślenia

niecierpliwa :(

Polecane posty

Gość los companieros
błękitna czerń...

Gość los companieros
zawsze szczery....

masz kwiatka na pocieszenie 🌼 kwiatek wprawdzie gówno pomaga, ale ... ;) ­ będzie ci o tyle łatwiej, że łatwiej wymazać z życia kogoś, kto olał ciebie. reguła wzajemności. ­ o wiele bardziej cierpi się, jeśli rozstanie nie nastąpiło w wyniku porzucenia, tylko pomimo ciągle istniejących uczuć, nie dało się po prostu razem być. ­ cóż, życie toczy się dalej. to jest dobry moment żeby przystanąć i parę rzeczy przemyśleć. ja na przykład po rozstaniu doznałam oświecenia co do tego, co chcę robić w życiu. i co więcej, zaczęłam to robić :) ­ będzie dobrze. nie rycz za dużo, szkoda oczu ;)

uciekam z pracy zaraz...

zapomnialam dodac ze chodzi o to ze zrobil kupe i nie spuscil wody... Naopowiadalam wam a nie napisalam czego sie sprawa tyczy.

:(

Miło, że podszyw z godziny 18.20 wczuł się w moją sytuację :) Piwko, fajka, piwko, fajka... Chętnie bym tu została, gdyby ktoś zdecydował się pomóc mi przejść przez ten trudny okres, bo momenty pogodzenia się z sytuacją wspierane przez przyjaciół i przypominanie trudnych momentów przeplatają się z kryzysami co pół godziny, kiedy to łzy jak grochy mi lecą. Nie potępiajcie mnie, proszę, nie jest łatwo nagle w tej próżni się odnaleźć, to będzie długi, żmudny proces i wiem, że wiele kryzysów przede mną

No ja wiem, już dziś nie będę tyle palić bo zwyczajnie nie mam siły, płuca mnie aż bolą :/ Nadal czuję się okropnie, gorzej niż wczoraj, nic nie pomaga, ani towarzystwo znajomych, ani obecność mamy, ciężko się na czymkolwiek skupić, niszczy mnie to okropnie