Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnie mam po co zyc

maz mnie zostawil pojechal do matki

Polecane posty

Gość nnnie mam po co zyc

poiwiedzial ze nie wroci tylko po rzeczy,jestesmy malzenstwem dopiero 3 miesiace:(

Gość qwerty...
to zalezy o co poszlo?

Gość nnnie mam po co zyc
ciagle gadalam na jego matke,mial dosc,powiedzial ze nie wroci

Gość a ja powiem tak...
niedojrzały do małżeństwa maminsynek. ciesz się że teraz a nie ja będziesz miała dwójkę dzieci i dziesięć lat więcej. rozwód bez problemu i unieważnienie ślubu kościelnego też dostaniesz. zasługujesz na kogoś lepszego !

Gość nnnie mam po co zyc
nie mamy koscielnego tylko cywilny.ale ja go tak bardzo kocham,wszystko moja wina po co sie odzywalam

Gość nnnie mam po co zyc
a jego matka wczoraj powiedziala przez telefon ze to ja zmusialm go do slubu

Gość nnnie mam po co zyc
jak mam go przepraszac,co powedziec zeby choc przyjechal porozmawiac?kaze mi tam jechac i porozmawiac i przeprosic jego matke ale ja uwazam ze nie mam za co

Gość nnnie mam po co zyc
prosze napiszcie cos,co mam zrobic zeby wrocil?ja go tak bardzo kocham,mowie ze juz sie nie odezwe na temat matki powiedzial ze mi nie wierzy i ze ze mna nie wytrzya i wroci ale po rzeczy

Gość hfghffg
musisz przeprosic mamusie :D

Gość nnnie mam po co zyc
za co?naciagnela mnie na gruba kase nie oddala,wczoraj powiedziala ze zmusialm jej synusia do slubu

Gość nnnie mam po co zyc
to dluga i skomplikowana historia,nie mma ochoty sie rozpisywac,zainwestowalam kupe kasy w jej dom mielismy tam mieszkac a ona nas wyrzucila,potem maz i tak do niej jezdzil na rządanie,mialam dosc,ale bardzo go kocham,myslicie ze wroci?

Gość nnnie mam po co zyc
i po co ja zmienilam nazwisko?taki wstyd bedzie rozstanie po 3 miesiacach slubu

Gość a czy...
a wy to przed slubem mieszkaliscie razem?

Gość doswiadczona mezatka
uciekaj gdzie pieprz rosnie,kase odzyskaj sadowo i czekaj na prawdziwa milosc,niestety duzo jest facetow z nieprzecieta pepowina

Gość nnnie mam po co zyc
tak mieszkalismy razem,ja bylam taka strasznie zakochana,dalej go kocham,slub byl niepotrzebny,za szybko,ale bardzo chce zeby wrocil,co zrobic?

Gość nnnie mam po co zyc
praktycznie od poczatku znajomosci mieszkalismy razem ,jego matka taka mila byla mowila ze moge u nich mieszkac,byla taka mila,dalam jej tyle kasy na remont,ciagle robilam zakupy,a ona nas wyrzucila.myslalam ze on zmadrzeje po tym tak jak ja ale nie,dalej mamusuia,jak oni mnie tam musza obgadywac teraz po swojej rodzinie

Gość nnnie mam po co zyc
moja mama mowi zebym tam absolutnie nie jechala,bo bedą po mnie jechac i mieszac z blotem i dosc sie juz naponizalam ale ja tak bardzo go kocham i chce zeby wrocil,tak bardzo go kocham

Gość nnnie mam po co zyc
prosze niech ktos doradzi,co powiedziec zeby wrocil?na ta babe patrzec nie chce,co mu powiedziec?

Gość olalalalal
zwyczajnie go olej to typowy maminsynek i siusiumajtek skoro mamusia jest jego adwokatem

Gość nnnie mam po co zyc
tylko ze ja go kocham,i tak mi strasznie zal,po co sie odzywalam,ale tyle stracilam pieniedzy

Gość nnnie mam po co zyc
prosze poradzcie,co mu powiedziec albo napisac zeby wrocil?bardzzo go kocham

Gość nie warto...
Kobieto nie widzisz ze facet ewidentnie ma Cie w dupie? Jest pier***** maminsynkiem dla ktorego to MATKA zawsze bedzie na pierwszym. Miejscu,nie Ty! Ale wiesz matki nie wyrucha wiec musial poszukac tez innej kobiety ( ciebie) aby mogl zamoczyc. W kazdej innej kwestii matke bedzie stawial na pierwszym miejscu. Mowie to jako facet...

Gość nnnie mam po co zyc
wiem o tym ale go tak strasznie kocham juz nie powiem slowa na temat jego matki ale on mi w to nie wierzy,jest szansa ze wroci?tak bardzo go kocham

Gość nnnie mam po co zyc
ja wiem to wszystko moja wina ciagle na jego matke gadalam i klelam ale ona wyciagnela tyle pieniedzy ode mnie potem nas wyrzucial i nam dupe obrabiala a on potem i tak byl na jej wezwania,co ja narobilam stracilam go

Gość nnnie mam po co zyc
nie mialam prawa narzekac nikt mnie nie zmuszal dalam pieniadze z serca co ja zrobilam,nie mam ani pieniedzy ani meza ani nic

Gość kobieta_zna:sie
no pieknie...i po co ci taki maz?on jest chory, niech sie z matka zeni jak taka dl aniego wazna!!! ja tez czasami zle mowie na jego mame, ale w granicach rozsadku, ogolnie to nie mowie jak mysle, ale pozytywnie jesli tylko dlatego chce cie zostawic to wal go, on jest nienormalny!!

Gość nnnie mam po co zyc
to moja wina bo przesadzalam dalam i narzekalam co mam mu powiedziec zeby wrocil?jest szansa ze wroci?

Gość nnnie mam po co zyc
myslicie ze wroci?

Gość rrttrtyyuyuy
dorosnij kobito