Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ona mogła mi to zrobić

Jak moja córka mogła mi to zrobić ?

Polecane posty

Powiedziała, że chcę mieszkać z ojcem, bo się lepiej przy nim czuję. Dostałam cios od niej. To znaczy, że mnie nie kocha ? Jak ona mogła mi to zrobić ? To prawda zdarzyło mi się kilka razy na nią krzyknąć, czasem coś powiedzieć, ale bez przesady. Kocham ją, a mój były mi ją odebrał. Co ja mam teraz robić ? To ja ją urodziłam

Myśle,że córka napewno kocha was oboje. Pozwól jej zamieszkać z ojcem, może za jakiś czas wróci do Ciebie, wiem że to trudne. Mój syn też chciał zamieszkać z ojcem - dwa miesiące wakacji wyleczyły go z tego i został ze mna. Powodzenia...

Czyli myślisz, że ona wróci ?

Gość mi nie wypada
widziec ojac co jakis czas to nie to samo, co mieszkac z nim, moj syn tez poszedl do ojca na wakcje, ale jak tatus mial go na codzien i dawal rozne obowiazki, zakazy i nakzy to stwierdzil ze ze mna lepiej:D a jak tylko w weekend widzial sie z ojcem to robil co chcial, jezdzili co McDonalds, gral na kompie ich chcial to mama byla zla

Mam nadzieje,że tak bedzie, ale jej nie naciskaj.Wiem,że to trudne dla matki ale cóż możemy zrobić? Ja miałam dużo szczęścia, bo ojciec na codzień już nie był taki dobry:)

A jak spodoba się jej u ojca to co mam robić ? Ona tam ma duży pokój. W sam raz warunki na dziecko. Czy to, że ja zarabiam 2 razy mniej to znaczy, że on jest już lepszy ?