Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona1989_

Mam problem, tylko nie śmiejcie się...

Polecane posty

Gość żona1989_

Mam 24 lata, mój mąż 23, jesteśmy 3 miesiące po ślubie... i mam taki problem... mąż lubi seks analny i uprawiamy go często... nie chcę mu odmawiać, ale już po prostu boli mnie tam :/ nie sprawia mi to przyjemności, tylko się stresuje kiedy wieczorem wiem, że będzie seks bo tego mam już dość... nawet teraz mnie tam boli choć seks był wczoraj wieczorem... co robić? :/

Gość ixyyyyyyyyyyy
powiedziec mezowi

Gość Yuuukii
Twój mąż tak? To czemu z nim nie porozmawiasz? Ja zawsze na początku takie rzeczy mówie , żeby potem nie było takich problemów . Skoro Cię kocha , to zrozumie. ;] Usiądź z nim i naspokojnie porozmawiacie . Szczerość to podstawa związku ...

Gość żona1989_
nie jest gejem i uprawiamy nie tylko seks analny, ale robimy to często i już nie wytrzymuje a nie chcę mu o tym mówić :/

Gość 123aaaaaa123
Powiedz mężowi że Cię boli. Może spróbujcie używać żeli nawilżających.

Gość 7t66666666666
widocznie to jest gej skoro mu dupa pasuje. Ja wzyciu chlopowi dupe nie nadstawie to ponizajace no chyba ze pod warunkiem iz mu sama w dupe bede wsadzala dildo

Gość micky33
Dziwny typ,po co się zgadzasz,powiedz mężowi że dupa jest od srania,a fe obrzydliwe

Gość żona1989_
jak sobie radzicie z resztkami kału?

Gość ixyyyyyyyyyyy
a niby czemu nie chcesz mu powiedziec? to jest twoj maz czy obca osoba? chyba, ze wolisz nadstawiac mu tylek i cierpiec

Gość żona1989_
to o kale to podszyw... a ja nie chcę mu mówić bo staram się być dobrą żoną i partnerką, nie chcę żeby był zawiedziony

Gość skoro nie chcesz rozmawiać
z własnym mężem, że cierpisz podczas seksu, to cierp dalej (nie umiesz z nim rozmawiać o seksie?). Poza tym radzę rozważyć styl waszego seksu, codzienny anal od 24 roku życia, pomnożyć to poprzez następnych 10-20 lat (potem może średnia spadnie) = pampers na stare lata i inne problemy zdrowotne. Dajesz mężowi, choć Cię boli, on jest zainteresowany głównie Twoim tyłkiem (spróbuj mu odmówić ciaśniejszego otworu, zobaczymy co będzie), piękne małżeństwo. Winny zapewne Twój wiek, niska samoocena i brak wiary w inne treści życia, prócz dawania tyłka panu i władcy. Ocknij się, dziewczyno 🖐️

Gość skoro nie chcesz rozmawiać
Po ostatnim poście widzę, że to prowo (podejrzewałam, po co jednak się produkowałam). Spadaj, trollu.

Gość 123aaaaaa123
Mój chłopak też lubi seks analny, ale żebyśmy mogli zabawiać się w ten sposób muszę być mega zrelaksowana i używamy naprawdę dużej ilości żelu. Wolę nastawić mu się od tył ale penisa i tak wkłada mi do pochwy.