Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyrobie już

uświadamianie 24 latki

Polecane posty

Gość nie wyrobie już

mam 22 lata, nie mam faceta od 3 lat....od jakiegoś czasu mam wrażenie, że mój ojciec próbuje mnie uświadamiać, żałosneeeee!!!!!!!!! może nie tyle uświadamiać co np taka sytuacja: jestem w kuchni a on usłyszał w tv w jakimś durnym serialiku, że jakiejś 18 latki rodzice nie zgadzają się żeby wyjechała z chłopakiem na weekend, a mój stary komentuje, że co w tym złego, że jak się zabezpieczają to czemu itd......ja się czuję tak jakby chciał mi dać do zrozumienia, żebym sobie szalała ile chce, no nie wyrabiam już, jest tak śmieszny, co on myśli, ze bym się go pytała czy mogę ,że ja jakaś święta jestem, czy co..... no litościiiiiiii pomijajac fakt, że pamietam, ze jak miałam 12 lat i był podpity to mnie zapytał czy kogoś kocham, ja odpowiedziałam że tak (miałam na myśli ich, rodziców, przecież o seksie nawet przez sekunde nie pomyślałam, ludzie miałam 12 lat!!!!!!) , a ten do mnie że jak kogoś kocham (on myślał, ze mówie o chłopaku)to że moge się z nim kochac ile chce!!!!!!!!!!! ja pier....ręce mi opadły!!!!!!!!!! jak mu dac do zroumienia żeby się zajął sobą??????????

Gość popołudnie u kapelusznika
pokaz mu hawajski znak pokoju?

Gość nie wyrobie już
śmiesz to ale czasami ma takie napady ojcostwa!!!!!!!!!! mnie to już szlag trafia, nawet nie o to co mówi, bo mam to w d... ale jak on mnie traktuje, ile ja mam lat, kur...24!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
ile ty masz lat 24 czy 22?

Gość d ngddb
mam 22 lata, nie mam faceta od 3 lat.. ile ja mam lat, kur...24!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO TO KURWA ILE MASZ W KONCU LAT

Gość nie wyrobie już
24, w poście napisało mi się z szybkości, a poprawić nie umiem

Gość rbrebeanten
dziewczynko ale wiesz zeby byl dzidzius to trzeba wprowadzic siusiaka do cipci i wtedy szybko nim poruszac ?

Gość ewrrawghr
fhrs

Gość wikipiki
peerdol się stary się stara a ty tego nie doceniasz

Gość martin wyrostek
Jak na 22 lata strasznie infantylna jesteś. Może zamiast wypacać się na forum, pogadaj z ojcem jak dorosła kobieta? Dziecinko

Gość gcfgjhfvhfcxhf
Pogadaj z tatą- powiedz że nie chcesz rozmawiać z nim o uczuciach, miłości, sexie, intymnym zyciu sexualnym. Zaznacz żeby nie zadawał Tobie pytań o ww tematyce. Powiedz mu że jesteś dorosła i masz prawo bzykać się z kim chcesz.