Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina z krainy czarów

Czy 35 letniej kobiecie pasują jeszcze dredy??

Polecane posty

Gość Karolina z krainy czarów

Moja znajoma kończy tyle lat w tym roku, ma dredy, pali marihuane i nosi dredy od połowy lat 90 :D i pierdzieli głupoty o jakimś babilonie który nas zniewoli i jest anarchistką, nic sie nie zmieniła od czasów nastoletnich, aha i ma bezrobotnego chłopaka który chyba nigdy nie pracował tylko zawsze jarał zioło :D ja uwazam ze to wszystko obrzydliwe, a wy??

Gość eliza 2015
moim zdaniem ogolnie dredy sa mega obciachem. to bylo modne 150 lat temu jak tatuaze tribale

Gość z kim ty sie zadajesz??
;/;/

ucieczka przed starością. albo jakaś wada nie pozwalająca psychicznie dojrzeć. ja też jestem dziecinna, ale ja mam tylko 24;) :)

Gość cxscxzc
uczylam kiesy angielskiego powazna ksiegowa w duzej formie w wawie. miala dredy:) nie ma czegos takiego jak wypada czy nei wypada. Czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje i niech robi co chce ze swoim zyciem - to moje motto zyciowe

Gość mala_szklaneczka
w tym roku bede miala 35 lat;) nie wyobrazam sobie ze mogłabym miec dredy!!! masakra to malo powiedziane ;))) ale kazdy ma inny sposob na zycie;)))

ja słyszałam, że się dredów nie da dokładnie wymyć, i to poważna wada moim zdaniem fuj:O

Gość według mniee
według mnie podążanie za modą jest strasznie wiejskie :P toteż jak ktos mówi że cos jest niemodne to jest dla mnie wieśniakiem bez własnego zdania i stylu. to odnośnie wypowiedzi elizy 2015

Gość cxscxzc
iczylam kiedys kobiete -ksiegowa ok 47 lat. powazna firma w wawie. Miala dredy:) nie maczegos takiego jak pasuje czy nie pasuje. Jakby mi sie podobalo nosic kolczyk w nosie i mialabym 55 lat to bym sobie ten kolczyk zrobila,

Gość jajca jak berety :P
takie tematy sa drażliwe.Moja sasiadka jak skonczylam 30 lat to mi powiedziala ze teraz powinnam ubierac sie bardziej poważnie. Zapytalam sie jej to niby jak mam sie ubierac a ona mi na to zebym pomyslala o spodniach na kant prasowanych i jakies fajnej marynarce.Pracowalam wtedy jako kierowca (wozilam materialy budowlane) i jakos nie wyobrażałam sobie jak ja wsiade do busa odpierdolona w kanty :DDzis mam prawie 40 lat i jeansy to moja ulubiona czesc garderoby :)

Gość na pipce albo pod pachami
nie pasują , na pewno

Gość Fama poszła
Nie pasują, ale to nikomu i w żadnym wieku, są obleśne

Moja przyjaciółka uczy geografii w liceum i dredy ma do pasa. Ma 36 lat. Dajcie spokój z tym wypada/nie wypada. Że niby jak sie jest po 30 to trzeba się ubierać, czesać i zachowywać jak stara baba? Never! Ja dredów nie mam, ale mam 35 lat, a ostatnio jedna laska mnie zapytała co studiuję :P Padłam :D Po prostu nie noszę kantów i garsonek,