Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soshyyy

Dziwne zachowanie kolegów z klasy

Polecane posty

Gość soshyyy

Bardzo proszę was o pomoc ;) Chodze do klasy z 6 chłopakami :) Ogólnie sa w porzadku,ale nie rozmawiam z nimi.Mamy wspolnych znajomych w szkole. Na początku roku jeden z tych chlopakow powiedział mojej kolezance ze jestem bardzo ładną dziewczyną, przy kazdym kontakcie ze mna ktory sama inicjowałam bardzo sie peszył wiec odpusciłam. Zakumplował sie blizej z takim Patrykiem,osobiscie uwazam ze Patryk jest najbardziej przystojnym chlopakiem z klasy, ale nie podoba mi sie w kontekscie seksualnym.On sam na forum klasowym jakos z miesiac temu mowil ze nie chce miec nikogo, nie wiem czemu, niewazne.Od jakiś 2 miesięcy On z tamtym często na mnie zerkali,obydwoje sa dosyc niesmiali,na poczatku myslalam ze moze sie nabijaja ze mnie, ale nie slyszałam zeby cos negatywnego mowili na moj temat itd. Moja kolezanka z nimi rozmawia, spytałam sie jej czy nie mowili czegos o mnie,powiedziałam jej o moich podejrzeniach, ona zaprzeczyła, oni od tamtej pory juz bardziej dyskretnie staraja sie patrzec.Czasem ich przyłapie, szczególnie Patryka,ten drugi chyba jeszcze troche zyje byłą miłością, więc nie wiem. Jak sprawdzić ich intencje? Mysle ze nie maja złych. Bardzo bym sie ucieszyła, gdyby sie okazało ze podobam sie P. Może macie doswiadczenia jakis cichych wielbicieli w klasie albo na odwrót? Moze Panowie sie wypowiedza i mi rozjasnia sytuacje? Z góry wielkie DZIĘKUJE :)

Gość soshyyy
zachowuja sie kulturalnie, nie ma jakis chamskich zaczepek, konskich zalotow. Moze dlatego ze jest ich tak malo :) Ostatnio tylko sie zdarzylo ze stałam obok jednego z tych 6(patryk siedzial naprzeciwko), Adama i on podawał jakis zeszyt do Patryka, zahaczyl delikatnie o moja pupe, wiedzialam ze to celowe, ale udawałam ze nie czuje. Chwile pozniej katem oka zerknełam i Patryk sie patrzył na mnie

Gość soshyyy
up

Gość soshyyy
up

Gość ide w pizdu
dziecinada

Gość soshyyy
tak to prawda ze dziecinada, raczej w szkole sredniej nie ma dojrzałych osób ;) wyzej to podszyww..

Gość soshyyy
jasne podszywie;)