Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka88

Jak w świecie tylu pięknych, atrakcyjnych kobiet

Polecane posty

Gość Słowianka88

móc polubić siebie i nie czuć się gorsza?

Gość Słowianka88
Dbam o siebie, często słyszę, że jestem ładna, a mimo to ciągle porównuję się z innymi kobietami.

Gość Słowianka88
Nie upubliczniam swojej twarzy w sieci.

Gość e-konto
my kobiety juz takie jestesmy:). a jakie nerwy w nas wstepuja gdy zobaczymy ladniejsza od siebie;). co robic- jesli nalezysz do tych przecietnych dziewczyn nie wyrozniajacych sie zbytnio z tlumu to powiem ci ze duzo dadza ci "dodatki" w postaci- modne, ladne ubrania, makijaz, odpowiednio dobrana fryzura, make up. uwierz mi znam kilka dziewczyn ktore bez "dodatkow" sa takie sobie a po zastosowaniu kilku trikow staja sie nie do poznania (oczywiscie na plus)

Każdy woli mniej urodziwą kobietę z cudownym charakterem niż cudną jak letni poranek zołzę. Czyli zawsze można ćwiczyć ciało dla zgrabnej pupy (ach jakaż zgrabna pupa pomykała dzisiaj przede mną na siłowni - aż mi się morda cieszyła) i ducha by wybijać się ponad przeciętność. Każdy mężczyzna poznał kiedyś taką co niby powalająca nie była, ale miała w sobie to coś co sprawiało, że nie można było przestać o niej myśleć.

Gość Słowianka88
Akurat urodę mam dość wyrazistą. Wiele osób myśli, że jestem Ukrainką lub Rosjanką, bo mam wschodnie rysy twarzy, lekko skośne oczy, długie blond włosy, rumiane policzki i mocno podkreślone brwi. Znajomi twierdzą, że powinnam cieszyć się z takiego typu urody, ale sama nie wiem...

Rosyjska uroda jest o.k. Z reguły wiąże się też z większym biustem niż u statystycznej Polki. :)

Gość :))34gbhnbgfd
uu zaczyna sie dociaranie :D

Gość Słowianka88
Może mam problem z samoakceptacją, kompleksy? Nie będziesz mnie osądzał/a, forum jest po to, by porozmawiać...

Cóz, jeśli złość piękności szkodzi to musisz, nerwusko, wyglądać jak zadek świni z rozwolnieniem...

Gość 2345678643456
ile masz wzrostu i jakie wymiary?

Gość Słowianka88
Osądzając po jednym wpisie na forum, też pokazujesz, że nie reprezentujesz sobą wiele. Nie uważam, że wygląd to wszystko, a zaledwie cząstka nas, znacznie bardziej liczy się osobowość, nastawienie do innych, niemniej to chyba ludzkie, że czasem zazdrościmy innym urody, tym bardziej jeśli sami jesteśmy z natury niezbyt pewni siebie.

@ Słowianka88 Tutaj akurat pełno takich co leczą swoje kompleksy wbijając innym szpile. Trolla najłatwiej ugodzić nie przejmując się.

Słowianka88: ale czym się przejmujesz?Sądząc z opisu,to ładna z Ciebie dziewczyna. Jesli oczekiwałaś podobudowania,to jeśli rzeczywistoiści dorównuje opisowi,to mozesz być spokojna ;)

Gość Prawy Lewy Prosty
Poka foto lalka!

Zawsze to poprawia nastrój: być kimś na tyle wyrazistym, by mieć spore grono antyfanów :P