Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaaaaaaaaaaaaaaaaarbarra

Przeszłam zabieg invitro i...zamiast jednego dziecka mam bliźniaki :-/ Co mogę

Polecane posty

zrobić? Chcieliśmy jedno i na jedno nas stać a nie na dwójkę. Można poddać jedno poddać aborcji albo oddać do okna życia?

Chciałabym. Tyle kasy na zabieg, miało się nie udać a jest klops :-/

lol. stać na zabieg kosztujacy kilkanaście tysięcy ale na utrzymanie 2 już nie :D

E tam, to ściema, nie wierzę. Jak ktoś decyduje się na in vitro to zna ryzyko i musi się z nim liczyć. 20 % rodzi bliźniaki. DO tego tak jak piszecie, in vitro to nie tylko kosztowny zabieg, ale cała procedura pochłania ogromne koszty. Do tego nie zawsze pierwsza próba jest udana, trzeba mieć znacznie więcej kasy. To interes dla ludzi z kasą :O

Gość tyle tylko mogę
oddaj dwoje bo jesteś tak jebnięta że szkoda dzieci marnować

Gość lalale
przedewszystkim gratuluje!! moja siostra by skakała z radości jak by sie jej zabieg udał!! jestes głupia baba chciałaś dziecko Bog daje ci 2 to sie ciesz !! siostra druga < mam ich 4> ma bliżniaki 2 chłopców na początku było trudno do roku bo pampersy, mleko, obiadki a pożnie super bawią sie razem, ja jek jednej osobie dasz wiecej jesc to naprawde nie zbiedniejesz!! ubierac sie mażna w ciuchlandzie wózek kupic używany i bedzie dobrze!! ciesz sie a nie nażekaj bo jeszcze cie kara jakaś spotka!!

Gość jesteście upośledzeni,skoro
łykacie to co napisała autorka. Braliście jakies prochy:O? Ja pierdolę,jakim trzeba byc leszczem,żeby łykac wszytsko co napiszą,szok:O dramat kur.w.a polskiego społeczeństwa.

Gość lalale
siostra by adoptowała takie maluchy z pocałowaniem reki !!

Gość lalale
jesteście uposledzeni- nie siedze tu aby kłamac czy wymyślać historie , dlaczego ktoś miałby tak robić - z takiego założenia wchodzę na kafeterie! i nie jestem upośledzona ale może naiwna

Gość tyle tylko mogę
jesteście upośledzeni,skoro --- wiesz że ludzie są tak jebnięci że to może być prawda skoro jedni w to wierzą to możliwe że inni to robią to akurat jest wymysł ale nie zdziwiłabym się że ktoś tak myśli naprawdę, no przecież chciała kupić jedno dziecko

Gość Świeczka nadziei
A nasienie było twojego męża?

Podchodzac do zabiegu wiedzialas ze moze byc taka sytuacjia. Trzeba bylo transferowac 1 komorke :-) Jest wiele osob ktore nie moga miec dzieci adopcja ze wskazaniem nie jest zlym rozwiazaniem.

Gość jesteście upośledzeni,skoro
to prowokacja a wy zyły wypruwacie---a tam po 2 stronie ktoś ma dobry ubaw z waszych przejumujących wypowiedzi:D :D

heheeh tępe kurwiszony kafeteryjne :O ojebane z mózgu, skurwiałe bydło, pierdolona tępa swołocz, jebana trzoda, ludzkie gówna :O