Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorynka500

Kto ma niespokojne niemowlę?czy to minie?

Polecane posty

Ja z mazowsza ;) A jeszcze co do spania, yo dziś był ten dzień, który zdarza się raz na kilka tygodni i jak zasnął o 16 to spał do 18, szaleństwo :D, tylko zaczęłam też się wkurzać, że za długo do 18, bo kiedy na noc pójdzie spać, mamuśce nie dogodzisz :D

Gość aha123456
u mnie bylo podobnie a nwet jeszcze gorzej, poprawilo się jak siadła, ale tez bez wielkiej rewelacji. Potem jak zaczela chodzic było jeszcze lepiej. Teraz ma 2 latka, ale nadal wymaga uwagi. My z M liczymy ile to jeszcze lat do jej wyjazdu na studia:D

Tez bym chciała żeby już przeszedł na jedną dłuższą drzemkę, ale to jeszcze nie ten etap, nie da rady tyle wytrwać.

Dla mnie to teraz jest najważniejsze żeby w miarę spał w nocy, bo jestem z nim sama całe dnie i musze mieć siłę, a w dzień coraz fajniej się bawimy :)

zimowamama bardzo dziękuję za słowa otuchy:) Raz jest lepiej raz gorzej-trzeba się przyzwyczaić.Chciałam dowiedzieć jak to wygląd u innych rodziców, czy dzieci z tego wyrastają. No i widzę,że różnie bywa ale jest szansa.

inka dokładnie jak człowiek się w miarę w nocy wyśpi to i dzień jakoś ogarnie:) Jeszcze zauważyłam ,że mój syn bardzo lubi towarzystwo, lubi gości, lubi jak jesteśmy u rodziców, jak się coś dzieje, jak go noszą, zagadują wszyscy.Nie lubi chyba jak się nic nie dzieje i wtedy jest też marudzenie-no i mama produkuj się 14 h na dobę.

Jak nie płacze godzinami, to dla mnie nie jest źle ;). No i dawno już skończyło się ciągłe taszczenie na rękach, także też super :)