Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Cosik ciężko się zmobilizować się tu o wspólnej godzinie:p ale temat jest w zakladkach więc będę tu zaglądał:)

mój wpis 01:03 Twój 02:48 różnica na oko jakieś dwie godziny hmmmm czyli do 5:00 popatrzę za jakimś filmem jeszcze :-)

Siema🖐️..i nie doczekałam się zasnęłam z duszą na ramieniu,bolącą głową....:-P ktoś się dołączy do mnie na kawę :-)

Cześć Mania:) ja do kawy siadam dopiero teraz bo mam przerwę w pracy:) źle mnie zrozumiałaś. Po prostu myślałem że już nikt nie zajrzy i dlatego tu nie wchodziłem tyle czasu.

Skrętu...dobrze jest strasznie mi miło że w ogóle jeszcze ty zostałeś tu...bo reszta to nie wiem gdzie się podziała.Jutro w końcu do domku,powoli się pakuję jeszcze nocka i już,bo jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.Pasowało by jaką zieloną noc zrobić łapiesz się?...może ktoś jeszcze😘 jak coś będę zaglądać :classic_cool:

Dobry wieczór 🖐️....a co masz ochotę ze mną te nockę spędzić :-)

Gość wtjmdag.aj
Bardzo ładnie proszę o polubienie tego zdjęcia! :)Biorę udział w konkursie,w którym do wygrania jest zaproszenie na ślub Sabiny z ,,Pierwszej Miłości''.Wygrana w konkursie będzie spełnieniem marzeń o spotkaniu z aktorami z mojego ulubionego serialu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566414470043722&set=a.5663-91446712691.10737418-26.204934652858374&type=3&theater

jestem..trochę się przeciągneło ale trzeba było się pożegnać :-P Avatar....uwielbiam ten film,

Browara strzelisz, ze mną Skręcie? :-D a jak nie masz ochoty albo się narzucam to tylko słowo i znikam

bardzo długa czekam na pojawianie sie Twoich odpowiedzi więc nie wiem o co chodzi :-(