Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Gość ten od skretow:D
ja masz wiadomość:p

haha ja mam jedną od Ciebie wiadomość a moje trzy dostałeś

Gość ten od skretow:D
Przed chwilą napisałem:p

Gość lubię-kiszone-ogórki
ooo znalazłam się w końcu powoli ogarniam sprawy w domku.... miłego dnia życzę :-)

A gdzieżby tam:D wpisałaś się dużo szybciej:p rozmawiałem z gospodarzem tematu i mówił, że nie omieszka zawitac:)

no widzisz wszyscy mnie opuścili:-( nikt mnie już nie lubi :-P

Gość o kurka ale jaja
ManiA33 uwazaj bo to przegrancy zyciowi tu siedza.Skret to dzieciorob ciagle placze i sie zali dzieci ma tyle ze sam zliczyc nie umie w kazdym rejonie polski.Papieros to Kakalaken86 znany kiedys jakos Klyn upozorowal swoja smierc by nagle powrocic pod innym nickiem ostatnio umieral na raka ale cudownie ozdrowial.Klubowy to Sacryficial Suicide psychicznie chory typ mieszkajacy gdzies na zadupiu w bieszczadach podniecajacy sie odchodami niedzwiedzi i kopulujacy z wilkami.Podobno jest morderca z legi cudzoziemskiej.Pani Black to schizofreniczka paranoiczka zyczaca wszystkim dzieciom raka,Uwaza sie za wampira uwiezionego w ludzkim ciele.Parokrotnie probowala popelnic samobojstwo przez sacryficial suicide czyli klubowego.Skret czyli michal ostatnio sie dowiedzial ze ma nastepne dziecko gdzies na podkarpaciu.

Przyszli przegrancy detektywi tu syf robić, wynocha na bieszczadzki gnoj. Możecie sobie nawet relacjonować że da się komuś normalnie rozmawiać. Mania jeśli wejdziesz ignoruj wszelkie plujące jadem nicki. Nie chcemy przecież by tu powstało takie samo bagno jak na bieszczadzkim.

Elo 🖐️ ooo widzę że coś ruszyło troszku,a do tego tam wyżej zawsze pociągali mnie tacy "przegrańcy" sama mam co nieco na sumieniu i tacy zawsze znajdą swoje stadko z którymi można powojować. Możesz liczyć na to że Skręt następnego dzieciaka będzie miał na podhalu 😘

Elo 🖐️ tak zaglądamy Ty i ja hihihi.A co do podhala to wiesz ja jestem z tąd a ktoś tam wcześniej pisał gdzie masz już dzieci.Pozdrawiam i miłego dnia😘. P.S. Nie było jak w sanatorium na wszystko był czas :-( a teraz ciągle mi go brak.

Niestety dziecka tam nie mam. Wiem tyle że kobieta która je miała urodzić poronila, tak mi powiedziała po dwóch latach po zakończeniu związku, ale wersje są różne, mogła usunąć u znajomego gina, mogła urodzić, dziecko mogło nie być wcale moje. Nie wiadomo w którą wersję wierzyć. Kiedyś może to zweryfikuje choć nie wiem czy jest jakiś sens. Zostałem perfidnie oszukany i nie wiem czy chce rozdrapywac stare rany. Miłego dnia;) zabiegana pewnie jesteś

Czasem może lepiej nie rozdrapywać nie wracać bo i tak czasu nie cofniemy,bardzo jestem zabiegana.Miło że się odezwałeś pozdrawiam i buziaki posyłam młaaaa😘

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wielu ludzi cieszy czyjeś nieszczęście:o ja dziś robię LB czyli leże bykiem:p choróbsko rozłożyło mnie na łopatki i nietomny prawie jestem, rozpalony, nie w sensie erotycznym bynajmniej. Nie przesilaj się tam za bardzo, no chyba że to metoda na kolejną wizytę w sanatorium:D

LB i nie chwalisz się jak tak można:-( a ja bidulka u dentysty byłam ale o dziwo nie było tak jak się spodziewałam.Od dziś chodzę do faceta dentysty.Bo wiesz taka wizyta to dla mnie sprawa nie do opisania potrafię zemdleć na fotelu.Coś bierzesz na to Twoje choróbsko?

Nurofeny i takie pierdoły. Z zebem też się męczę od wczoraj ale dentysty to jak diabeł święconej wody. Nigdy znieczulenie na mnie nie działało, i na żywca mi wszystko robili, bo niby za mocne serce miałem. Pół życia swojego już sadysty nie widziałem. Może z wiekiem mi już serce osłabło i znieczulenia lepsze mają i czas by był by się zebrać na odwagę i wybrać. To ja Zjarany tak co by nie było:D

Brryy🖐️ znam ja dentystkę sadystkę i też przechodziłam cierpień co nie miara a znieczulenia teraz też już lepsze są i przede wszystkim igły takie cieniutkie że prawie nie czuć ukłucia noo może nie tak całkiem ale nie ma porównania co było dawniej:-)więc nie czekaj tylko biegiem do dentysty. Sacryficial Suicide ja nie choruje to Zjarany jest chory.