Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Dzień doberek :-) masakra ale u nas zasypało przed domem mam 0,5 m sniegu ledwo dzieciaki do szkoły odwiozłam.Miśku jak tam nocka...😘 Ktoś chętny na kawkę.

Helloł armagedon minął w górach już prawie że:-) ale jazda samochodem dziś to był faktycznie wyczyn...bynajmniej u mnie na wsi jak mnie raz zarzuciło to hoho jechało się ładnie ale dzięki mojej dosyć sprawnej reakcji nie wylądowałam całkiem w rowie. Dzieciaki mają frajdę...i jutro oczywiście na worki idziemy jupiii :classic_cool:

Witam:) migdał nawala i lewa strona gardła. Ciężko jeść cokolwiek. Morda od zęba opuchła ale już trochę ząb mniej boli. Jeszcze mnie telepie ale wygrzałem się w gorącej wodzie i jest lepiej. Może do końca tyg. się wykuruję. Muszę. Bo do roboty trzeba wracać. Nic z nieba samo spaść nie chce:p

Hejo 🖐️ no nie ma jak szalona jazda na worku :-P MIsku współczuję Ci i proponuje iść do lekarza bo inaczej będzie Cię dłużej trzymało...wracaj szybko do zdrówka:)

Eloo {czesc] co słychać w niedzielne popołudnie....kawkę sobie spijam ktoś chetny...heh pewnie nikt,będę musiała się gdzieś przykleić bo tu to sama do siebie piszę:-P

Cześć widzisz....ludzie szukają tylko takich tematów w których można obsmarować drugiego a nie tak jak tu pisanie o niczym. Miłego dnia.🌼