Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaadddddddddda

Jakimś cudem wpadka ?

Polecane posty

Gość aaadddddddddda

Odstawiłam tabletki anty, już nie biorę ich 9 dni. Tego dnia co miałam zacząć brać nowe opakowanie kochałam się z facetem, ale tylko chwilę bez gumki do wytrysku nie doszło, był to 6 dzień cyklu. Teraz boję się że mogę być w ciąży, nie wiem jak jest z owulacją po zaprzestaniu brania tabletek ? kiedy mogła nastąpić ? Dzisiaj mam 15 dzień cyklu i chyba panikuję bo od czasu do czasu od wczoraj odczuwam taki jakby lekki ból w podbrzuszu, może to przez to że przestałam brać tabletki ? Teraz odczuwam takie jakby kłucie w podbrzuszu i po wewnętrznej stronie ud

Gość hahahaha a od kiedy to
jakiekolwiek kłucia czy bóle są oznaką ciąży??? To poród boli a nie ciąża :) Ale prawdę mówiąc WSZYSCY GINEKOLODZY twierdzą, że najwięcej wpadek jest tuż po odstawieniu tabletek, bo tak rozregulowane są hormony i nie wiadomo kiedy owulacja :)

Gość aaadddddddddda
czytałam że takie kłucia przy początkowej ciąży się zdarzają dlatego teraz nie wiem, i trochę panikuję ;/

Gość ptaszynka67
Po odstawieniu miałam małe zawirowania w cyklach, cykle były nieregularne. Owulację wyznaczałam sobie afrodytą na ślinę. Sprytne urządzonko