Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marecek69

Mam dziewczyne a oglondam się za innymi

Polecane posty

Gość marecek69

Jak np idziemy razem ulica i zobacze jakos lepsa laskie to sie na nia gapie i sie slinie a czasami to nawet mam erekcje. podobnie jak zobacze jakies rozbierane fotki na necie to zaczynam myslec fiutkiem. Jak ukryc moje reakcje na panny przed dziewczyna? mam dosc awantur

Gość Doświadczony przez życie
poproś swoja pannę, by tak się ubierała, byś nie mógł od niej oczu oderwać.

Gość marecek69
probowalem, ale np ona mini nie chce zakladac bo mowi ze ma grube uda

Gość jjjjjajajaja
Niech sobie znajdzie innego. Nie marnuj dziewczynie zycia. Nie jestes na tyle wyjatkowy,zeby koniecznie byc z Toba i z pewnoscia nie trudno znalezc lepszych facetow od Ciebie - chociazby na ulicy.

Gość i słownik
se kup bo ci łeb urwie

Myślisz że ona nie myśli podobnie. Biedaku. :O W myślach nie jednemu z chęcią dała by duupy, tak na szybko, bo ładnie pachnie, lub spojrzał na nią w taki sposób że bielizna do prania. Tylko nie chce robić przykrości takiemu leszczykowi jak ty, bo właśnie idzie z nim za rękę. Kto wie 💤, ty się oglądasz a ona już może nie jednemu ciągnęła... bo dyskrecja to podstawa a nie twoja dziecinada. :O

Gość marecek69
wiem ze jestem zwierzakiem ktory kieruje sie popedem ale w koncu jestem tylko facetem:) a od zdrady jakims cudemdo tej pory udalo misie powstrzymac

Gość marecek69
juz nie raz dostalem w ryj a raz to nawet z kopa. ona grozi ze jak nie przestane sie gapic to mnie zostawi. jak zrobic zeby nie widziala ze na mnie dzialaja inne kobiety i sie nie czepiala?