Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly_facet81

Gdzie poznac dziewczyny?

Polecane posty

Gość zwykly_facet81

1 Jestem facetem monogamista ( nie prawikiem ), ale ciezko mi z tym bo nie szukam dup tylko milosci. Nie lubie seksu bez milosci, jest mechaniczny. Bylem wiele lat w jednym zwiazku, nigdy nie zdradzilem. 2 Szukam kobiety - normalnej, dobrej, radosnej, uczciwej, inteligentnej - wszystkie ktore spotykam sa zajete - moglaby byc nawet z dzieckiem. 3 32 lata brunet 4 Nie mam nalogow, problemow finansowych, mam dochodowa, dobra prace, ale pracuje z domu - wiec nie spotykam wiele kobiet :( 5 Nie jestem brzydki ( raczej slysze, ze dosc przystojny ) 6 nie jestem niski ( 184cm ) 7 Mam ok 10kg nadwagi 8 Dosc romantyczna, spokojna natura, niezbyt przebojowy. Ale tutaj potrafie sie szybko zmieniac jesli wymaga ode mnie tego skrajna sytuacja. 9 Troche leniwy, nie przepadam za imprezami, ale mimo tego dosc czesto wpadam do znajomych, bo czasam zdarzaja sie wolne dziewczyny (ale to nigdy nie to - a raczej zupelnie nie to) 10 Jestem zmeczony samotnoscia, meczy mnie to juz kilka lat, jest to niesamowicie przytlaczajace. Brakuje mi rozmowy. Brakuje mi bliskosci. Brakuje seksu, akurat tego ostatniego najmniej. Gdzie poznac dziewczyny?

Gość komsi9000
Nie szukaj na siłę, najczęściej poznaje się kogoś przypadkowo. Jak spędzasz wolny czas?

Gość zwykly_facet81
Nocami duzo pracuje zazwyczaj do 5 rano, spie do 11-12. Teraz z uwagii na problemy z mama ( ciezka choroba ) spedzam glownie w szpitalu. Wlasciwie nie mam wolnego czasu :). A jesli znajde to czasem pojde do restauracji, czasem na silownie lub spacer.

Gość za_dobra
Nie chcę się czepiać, ale czemu nie odpowiadają Ci te (wolne) dziewczyny, które spotykasz na imprezach u znajomych? Może jesteś zbyt wybredny i grymasisz? :-)

Gość zwykly_facet81
Moze i wybredny :) w koncu juz tyle lat jeste sam, ale akurat to byly naprawde proste dziewczyny, zainteresowane glownie imprezami - mowie o ostatniej imprezie. Nie byly to dziewczyny z ktormi bym chcial spedzic zycie. A jak jest nawet jakas mi podoba, to zawsze cos spale na poczatku. I dwa serio to jakies fatum, podobaja mi sie zazwyczaj zajete dziewczyny :) Moj ideal to krecone dlugie brazowe wlosy, elegancka, inteligentna, zgrabna (ale nie bardzo chuda), radosna, uczciwa.. a najwazniejsze to naturalnie dobry charakter dla tej cechy bym wykreslil wiele z powyzszych :) Nie wspomnialem tez, ze jestem dosc niesmialy wobec ludzi, ale to sie bardzo bardzo zmienia po kilku spotkaniach. Wiec podchodzeniem do dziewczyn zawsze spale, za duzo nerwow :).

Gość zwykly_facet81
Muszi byc wiele samotnych kobiet, ktore tez dreczy samotnosc, chca byc wysluchane, pocieszone czy przytulone szukajacych milosci, ale nie spotykam ich na swojej drodze. :( Gdzie one sa :)

Gość za_dobra
Czyli grymasisz= szukasz ideału. A swoją drogą, znaleźć pana z "naturalnie dobrym charakterem" to dopiero wyzwanie, pominąwszy 10 innych cech, które przytoczyłeś.

miłosc kobiety to piekna rzecz...i zyc na kocią łape ....bo jak sie ozenisz to juz po tobie...no chyba ze intercyza ...inaczej wykonczy cie psychicznie i zabierze kase..takze pilnowac sie i nie znalezc kombinatorki to podstwa

Gość zwykly_facet81
Kobieta z ktora mozna rozmawiac,jakbys sie znalo ja od lat, pomimo tego, ze dopiero sie spotkalismy. Nie troszczy sie o pieniadze i rzeczy materialne. Szuka faceta ktory sie nia zainteresuje naprawde, nie poprzez drogie prezenty, ale np zwykly telefon o samopoczucie i byciem we dwoje, rozmowa. Kobieta ktora jest prawdziwa i ktora wzbudza usmiech na twarzy. sosssssss - zgadzam sie, doswiadczylem i tego :)

Gość to jak pracujesz całą dobe
tj tylko jedno wyjscie dziewczyna musi byc z pracy bądz szpitala gdzie tak czesto bywasz czyli internautka pielegniarka lekarka salowa albo Pani ze sklepiku z pidżamami prosta dedukcja

Gość zwykly_facet81
o jak pracujesz całą dobe - dzieki za poprawe humoru :)

Gość marzyciellkaaaaa
mnie mój chłopak poznał na imprezie w klubie :D przy czym też za bardzo nie lubi chodzić w takie miejsca i nie myślała, że można tam spotkać normalną dziewczyne :P a jednak ;)

Gość marzyciellkaaaaa
jestem trochę młodsza od Ciebie, dlatego może łatwo mi się to mówi, ale nie dziel kobiet na mogła by być moją dziewczyna/nie mogła by, przestań o tym ciągle myśleć. Tylko cierpliwie czekaj, a sam się zdzwiwisz jak się dopadnie

Gość Ju...................
W Twoim przypadku faktycznie albo w szpitalu (przyjrzyj się pielęgniarkom i odwiedzającym), albo na siłce, albo w restauracji, w której jadasz. Bywasz w tych miejscach regularnie, więc łatwiej będzie Ci tam się naturalnie i powoli do jakiejś kobiety zbliżyć niż zagadać nieznajomą na ulicy.