Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda26w

zaparowane szyby w samochodzie

Polecane posty

Gość magda26w

Witam Mam Daewoo Lanosa z 1999 roku. Wczoraj przed południem, gdy siedziałam w samochodzie, przy wyłączonym silniku, szyby strasznie zaparowały. Okna pozamykane, klimatyzacji nie ma. To się zdarza dość często. Co może być tego przyczyną? Proszę o pomoc.

Gość werqwerqrqerq
nachuchałaś to zaparowały, to normalne :classic_cool:

Gość roladinia
wymiana filtrów !

Gość magda26w
często podczas jazdy chce mi sie siku i poniewaz nie moge się zawsze zatrzymac to oddaję mocz w fotel - moze tu jest przyczyna?

Gość magda26w
niestety w tym samochodzie nie ma filtrów powietrza

Gość roladinia
nie wiem jakie filtry ale znajoma miała tez taki problem coś jej mechanik wymienił i jest ok.

Gość magda26w
mechanik powiedział, że wszystko jest w porządku z samochodem

Gość daewoo lanos
jak to nie ma filtrów powietrza???? :) jaja sobie robisz? Polecam Furagin na nietrzymanie moczu :)

toż to normalne że szyby są zaparowane jak ktoś jest w środku. Żadne filtry nie pomogą.

Gość jhkhk
masz wilgoc w samochodzie dlatego szyby paruja

wilgoć też wspomaga parowanie,ale i w suchym parują.a jak deszcz pada i siedzi parę osób w aucie to i włączony nawiew nie daje rady. Przednia szyba jako tako a resztę trzeba przecierać. A tymbardziej w małych autach

Gość polololololololo
a miałaś włączony nawiew? Przecież to normalne, że jeśli na dworze jest zimno a ktoś siedzi w środku i "chucha" to szyby w końcu zaparują... Chyba nigdy się nie bzykałaś w samochodzie ;p

Gość magda26w
To samochód jest zielony, nie ja. a nie bzykam sie w samochodzie bo nie muszę, mam własne lokum i wolę wygodnie, na luzie, z szafką nocną i jej zapasami pod ręką, gdyby narzeczony kondycyjnie nie wydolił :P

Gość magda26w
arecki jak chcesz to dam ci pogrzebać w kroku

no i jak masz lokum to dlatego nic nie wiesz na temat zaparowanych szyb. No ale są starsi,bardziej doświadczeni to i wytłumaczą. A grzebać Arecki ma komu.

Gość polololololololo
a mnie się zaraz przypomina historia, którą czytałam kiedyś gdzieś na necie. Ktoś jechał samochodem i zauważył z naprzeciwka auto na przeciwmgielnych. Oslepiło go to strasznie bo na zewnątrz ani grama mgły. Kiedy podjechał bliżej, dostrzegł, że auto jadące z naprzeciwka miało każdą szybę tak doszczętnie zaparowane że szok :D Za kierownicą za pewne była blondynka :D

parę lat temu w Olsztynie zrobiło się głośno o pewnej parze. Policja zainteresowała się maluchem stojącym w zatoczce z zupełnie zaparowanymi szybami. Para ta została ukarana mandatem za seks w miejscu publicznym