Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Dlaczego media tak bardzo lubią polityczne afery ?

Polecane posty

Np. dzisiaj afera że poseł PO Raś powiedział że Schetyna będzie kandydować na przewodniczącego PO, chociaż sam Schetyna nigdy tego nie powiedział. Więc napisałem przed chwilą maila do biura Schetyny z proźbą o potwierdzenie. Jak się okaże że Schetyna jednak kandydowć nie chce, to ciekawe co Raś powie...

Jestem właśnie na profilu Sashy Grey na Facebooku. Ma już blisko 700 tys. fanów. Co więcej, promuje Rosję, na wzór Depardieu. Myślicie że dostanie rosyjskie obywatelstwo ?

z tego żyją . wyszukują sensacji by motłoch z gębą bezzębną rozdziawioną czytał by ilośc motłochu była znaczna to reklamodawcy będą płacić za spoty. a , że bydło polaczkowe tępe i zabiedzone to się jara co , gdzie , z kim i o której mając nadzieję , że ktoś im coś może da. i tak się to kręci. kręcą i politycy i media elementem wyborczym niepełnosprytnym jak Cygan słońcem

A swoją drogą, ciekawe skąd Sasha Grey ma tyle kasy... Ostatnio była w Polsce, w Hiszpani, w Malezji, w Rosji... przecież to musi kosztować.

Gość wawcia powraca5555111
bo ma sppnsorow i dorobila sie majatku na dawaniu dupy no i wplywy z ogladanaych filmow przez takich lamusow jak ty

Gość zegda
głupie pytanie] no totalnie głupie naprawdę nie wiesz, czemu media lubią afery? wszelkie afery? chowali cię zapewne w piwnicy i pod stołem?