Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanbezki

małe laski sa cudowne ,ale takie majace 153 i wazace 45 kg

Polecane posty

Gość romanbezki

sa słodkie,mozna je wniesc przez prog,a nie jakies 170,176, tyczki,ważace poo 60 ,70 kg.Nie oszukasz natury,tez mniejsze szczuplutkie zawsze beda wygrywac ztymi wysokimi,wazacymi naturalnie zawsze wiecej..i sa ładniejsze od tych wysokich

Gość prawictwo pospolite191
bzdury .. Najpiękniejsza Polka miss świata nastolatek Weronika Szmajdzinska ma 176 cm wzrostu

Gość gostek8888
zadna bzdura-te filigranowe sa boskie a miss nastolatek-to pospolity szablon komercyjny

Gość vcdfgfhf
kazdy woli filigranowe i amle laseczki, sama jestem tego swietnym przykladem:) a to ze wielkolud wygral to logiczne bo niskie nie biora w tym udzialu

Gość lalalalaihfdiuweaghfu
Mała, drobna i do chooja nie podobna :) Tak mawiała moja babcia :)

Gość facio ;-)
tak,tak... 153cm.. z czego 60cm nóg?? :) komu się podobają takie karły, dobrze przy takim wzroście to tylko 42kg nie więcej...a nogi i tak krótkie...oszukajcie się dalej. mężczyźni(w tym ja) uwielbiają długie nogi,a takie mają Panie 170cm :)

Gość romanbezki
do vcdfgfhf pokaz zdjecie swoje to ocenimy,jestes mała i zarozumiała co potwierdze regułe,ze małe zarozumiałe,wysokie dziewczyny sa piekne

Gość krzysio_malibut
Po co mi laska z której mogę zrobić stolik na piwo ? :)ma mi się chować pod pachę kurdupel?

Gość hehehahahahuhuhiehiehiee
.

ale małe kobiety też sa atrakcyjne .. Przykladowo Shakira ma 156 cm wzrostu .. wiec rowniez sie nie zgodze z tezą ze wyższe są atrakcyjniejsze .. To wszystko zalezy od osobniczki a nie jej wzrostu .

Gość zen.....
przecież to prowo jak nic!!!!!!

JA tylko w ten sposob chce wyrazic swoje przekonanie ze to czy masz 160 cm czy 180 cm nie daje ci żadnej przewagi .. Przykladowo Otylia jedrzejczak ma 187 cm wzrostu i jest jedna z najbrzydszych Polek z płaskim biustem http://c.wrzuta.pl/wi6101/bbe85061000df79745d557a8/otylia_jedrzejczak Ale niektore nasze wysokie siatkarki sa nawet atrakcyjne

ja bardziej zwracam uwage na twarz niz na wzrost. No i kobieta nie moze byc otyła .

Gość Postrach południa
" kazdy woli filigranowe i amle laseczki, sama jestem tego swietnym przykladem a to ze wielkolud wygral to logiczne bo niskie nie biora w tym udzialu" Bo niskie na konkursy piękności nie mają po prostu wstępu, są eliminowane na wstępie. Dlaczego? bo niskie po prostu nie jest ładne i się ładnie nie prezentuje. Nie ma szans.

Pierdolenie kotka za pomoca mlotka. Wzrost jest kwestia gurtu. Choc ja tez mam tyle wzrostu to nie uwazaw zeby wyzsze byly brzydsze czy gorsze. .

Z tym cieciem sie to juz przestan. Ja z 46 przytylam Do 54 i walcze z wga ale nie jestes gruba.

Gość niewielkakobietka
ja mam 158 cm,rozmiar 36,ramiona,talia,biodra ale sam bist 42!!!!i waze jakies 57 kg,przy wadze 54 wygladam jak szkielet,kości+duzy bius,zero posladkow itp,uda ja 12-latka. nie mozna wszystkicc mierzyc jedna miara.

Gość qoqoq
,,,

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
to może średnie co? Ja mam 167 i ważę 54 kg nie jestem ani niska ani wysoka :)

ja sie nie każe nikomu odchudzać, ale sama waże 47 w tej chwili i nikt mi nie mówi, że wygladam jak szkielet. Więc trzeba dostosować to do siebie. Chodziło mi tylko o to, że są kobiety, które z wagą poniżej 50 kg naprawde wyglądają normalnie.

tylko ze trzeba mieć na uwadze że litr tłuszczyku jest lżejszy niż litr tkanki mięśniowej. także dwie osoby o tej samej wadze i wzroście mogą zupełnie inaczej wyglądać.

Gość weqwewqeqw
ja mam 153 i nie lubię mojego wzrostu... :( a co do powodzenia- to sa amatorzy tak samo niskich jak i wysokich... jedno co to przy tym wzroscie trzeba byc szczupłym